Hoe Het Beheerderswachtwoord Op Windows 7 Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beheerderswachtwoord Op Windows 7 Te Verwijderen
Hoe Het Beheerderswachtwoord Op Windows 7 Te Verwijderen

Video: Hoe Het Beheerderswachtwoord Op Windows 7 Te Verwijderen

Video: Hoe Het Beheerderswachtwoord Op Windows 7 Te Verwijderen
Video: Hoe een partitie te verwijderen in Windows 7/8/10 2024, April
Anonim

Zoals bij elk besturingssysteem, kunt u een beheerderswachtwoord instellen op Windows 7. Maar tegelijkertijd laat zelden iemand een herinnering achter. Het lijkt voor iedereen dat het wachtwoord eenvoudig is en nauwelijks zal worden vergeten. Maar soms gebeurt het. Of, wanneer u het installeert, merkt u misschien de toetsenbordindelingen niet op of ziet u niet of de Caps Lock-toets is ingeschakeld. In dit geval kunt u het systeem niet betreden. Over het algemeen kunnen er nogal wat situaties zijn waarin u het beheerderswachtwoord moet verwijderen.

Hoe het beheerderswachtwoord op Windows 7 te verwijderen
Hoe het beheerderswachtwoord op Windows 7 te verwijderen

Het is nodig

  • - Een computer;
  • - opstartschijf met Windows 7 OS.

instructies:

Stap 1

Om te kunnen werken, moet u een opstartbare schijf hebben met het besturingssysteem Windows 7. Voordat u met de bewerking begint, moet deze schijf zich in de schijf van uw computer bevinden. Zet uw pc aan en open het opstartmenu. Start de computer op vanaf de schijf van het besturingssysteem.

Stap 2

Wacht tot het venster met de keuze van taalparameters verschijnt. Ga verder. In het volgende venster hieronder is er een optie "Systeemherstel". Selecteer deze optie. Vervolgens verschijnt een lijst met opties voor systeemherstel, waarin u "Opdrachtprompt" selecteert. Typ vervolgens in de opdrachtregel regedit en druk op Enter.

Stap 3

Binnen een seconde wordt het registerbewerkingsvenster geopend. Vind HKEY_LOCAL_MACHINE onder de belangrijkste registersleutels. Selecteer deze met de linkermuisknop. Selecteer daarna bovenaan in het programmavenster "Bestand" en vervolgens in het extra menu - "Load bush".

Stap 4

Selecteer vervolgens met behulp van de bladerfunctie het systeemstation waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd (standaard station C). Ga dan naar Windows / System32 / config / en open het bestand System. Het venster Register laden laden verschijnt. In de regel "Sectienaam" in dit venster moet u drie willekeurige getallen invoeren, bijvoorbeeld 541. Een nieuwe sectie 541 verschijnt in het register.

Stap 5

Ga vervolgens naar de registersleutel HKEY_LOCAL_MACHINE / 888 / Setup. Dubbelklik met de linkermuisknop op de parameter CmdLine, voer vervolgens Cmd.exe in en OK. Klik vervolgens op de parameter SetupType. Stel de waarde in op "2" in plaats van de laatste "0". Klik vervolgens op OK.

Stap 6

Open het gedeelte HKEY_LOCAL_MACHINE. Markeer het gedeelte dat u daar hebt gemaakt op basis van de nummers. In ons geval is dit 541. Klik vervolgens op "File" en selecteer "Unload Hive". Sluit alle vensters. Verwijder de schijf uit het station. Start je computer opnieuw op.

Stap 7

Wacht na het opnieuw opstarten van uw pc tot de opdrachtregel verschijnt. Voer daarin uw gebruikersnaam in en vervolgens - een nieuw wachtwoord. Het volgende venster is het standaard inlogvenster. Voer gewoon uw accountnaam en wachtwoord in.

Aanbevolen: