Hoe De 1C-release In Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De 1C-release In Te Installeren
Hoe De 1C-release In Te Installeren

Video: Hoe De 1C-release In Te Installeren

Video: Hoe De 1C-release In Te Installeren
Video: How to install and remove a fan belt. ✔ 2024, Mei
Anonim

Zelfinstallatie van de 1C Enterprise 7.7-release is beschikbaar voor elke accountant. Hoewel het lang duurt, komt het hele proces neer op een reeks eenvoudige stappen. Als er echter wijzigingen zijn aangebracht in de configuratie, is het beter om gebruik te maken van de diensten van een programmeur.

Installatie van 1C Enterprise-release
Installatie van 1C Enterprise-release

Noodzakelijk

bestand met een nieuwe versie van de configuratie, geïnstalleerd in een aparte map, metadatabestand 1C77. MD

instructies:

Stap 1

De release van de configuratie kan worden verkregen bij de officiële vertegenwoordigers of worden gedownload van internet. Het metadatabestand bevindt zich in de programmamap zelf. Om de 1C Enterprise 7.7-release te installeren, moet u de modus "Gewijzigde configuratie laden" instellen.

Voordat u de 1C-release installeert, moet u de huidige database naar het archief kopiëren en opslaan, anders is het onmogelijk om de gegevens later te herstellen.

Stap 2

Allereerst moet u "configuratie bijwerken" selecteren en op de knop "volgende" klikken. Vervolgens moet u een updatemap maken op de C-schijf en de naam en het pad ernaartoe opgeven in het pop-upvenster. Kies dan dit pad en klik op "volgende".

Vervolgens moet u het programma in de "configurator" -modus uitvoeren, "configuratie" - "configuraties samenvoegen" selecteren. Selecteer het metadatabestand 1C77. MD en de map voor updates (het is een van de twee voorgestelde; de tweede is Demo). Vervolgens zou een updatevenster moeten openen, waar u alleen op OK hoeft te klikken, evenals in het volgende venster. Nu moet u de configuratie opslaan en het programma sluiten.

Stap 3

Open de map die is gemaakt voor het bijwerken, kopieer de map ExtForms en de bestanden V7Plus.als en V7Plus.dll, die we in de map met onze basis invoegen, en vervang ze door vergelijkbare. In dezelfde map met updates staat een tekstbestand UPDATE. TXT. Het moet worden bestudeerd omdat het instructies kan bevatten over mogelijke verdere acties.

Na het installeren van de 1C-update moet het programma worden uitgevoerd in de modus "exclusief" of "enterprise". De overige benodigde wijzigingen worden automatisch doorgevoerd.

Stap 4

Deze methode is alleen geschikt voor die gevallen waarin de basisversie van de configuratie is geïnstalleerd en er geen wijzigingen in zijn aangebracht. Als ze zijn opgetreden, kunt u het beste contact opnemen met de specialisten bij het bijwerken van de 1C-configuratie, anders kunnen ze verloren gaan.

Aanbevolen: