Hoe De Afdrukbare Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe De Afdrukbare Te Wijzigen
Hoe De Afdrukbare Te Wijzigen

Video: Hoe De Afdrukbare Te Wijzigen

Video: Hoe De Afdrukbare Te Wijzigen
Video: Word1 Tekst opmaken 2 Alineaopmaak Afstand wijzigen 2024, Mei
Anonim

Vaak is het nodig om de gedrukte vorm van een document te wijzigen in 1C: Enterprise. Als dit via een configuratiewijziging gebeurt, is het niet mogelijk om het programma automatisch bij te werken, zodat u gebruik kunt maken van de koppeling van externe formulieren.

Hoe de afdrukbare te wijzigen
Hoe de afdrukbare te wijzigen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - geïnstalleerd programma "1C: Enterprise".

instructies:

Stap 1

Open het programma "1C: Enterprise" versie 8. Let op het menu-item "Service" - "Externe verwerking en afdrukken van formulieren". Hiermee kunt u externe rapporten opslaan, verwerken, afdrukken en verwerken van het invullen van tabelitems. U kunt ook een extern formulier aansluiten in plaats van een bestaand formulier te wijzigen, wat ingrijpen in de configuratie van het programma met zich meebrengt.

Stap 2

Start het programma 1C: Enterprise in de configuratormodus en maak vervolgens een externe verwerking aan, voer hiervoor de opdracht Bestand - Nieuw uit. Selecteer in het venster dat verschijnt "Externe verwerking". Er verschijnt een nieuwe vorm van externe verwerking op het scherm. Noem het "Extern afdrukformulier". Voeg vervolgens een nieuw attribuut toe met de naam "Object Link", specificeer het type ervoor - "Document. Koppeling. Verkoop van goederen en diensten". Gebruik het juiste koppelingstype om een afdrukbare afbeelding voor een ander type document te maken.

Stap 3

Voeg een nieuwe lay-out toe door op de juiste knop in het nieuwe formuliervenster te klikken. Noem het "Lay-out", maak een gebied met de naam "Titel" en geef het de parameter "Titeltekst". Klik vervolgens op de knop "Acties", selecteer de opdracht "Objectmodule openen". Voeg vervolgens de tekst van de module in, u kunt het voorbeeld gebruiken dat op de site https://www.uasoft.com.ua/content/articles/315/ is geplaatst.

Stap 4

Start het programma "1C: Enterprise", ga naar het menu "Service", selecteer "Externe afdrukformulieren". Voeg een nieuw item toe aan de lijst met formulieren. Selecteer hiervoor het aangemaakte verwerkingsbestand en geef in de tabelsectie aan dat het formulier bij het document "Verkoop van goederen" hoort. Controleer of de nieuwe plaat goed werkt. Open hiervoor het gemaakte document, veeg het en klik vervolgens onderaan het scherm op de knop "Afdrukken", selecteer de optie "Extern afdrukbaar".

Aanbevolen: