Hoe Truckers-2 Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Truckers-2 Te Installeren
Hoe Truckers-2 Te Installeren

Video: Hoe Truckers-2 Te Installeren

Video: Hoe Truckers-2 Te Installeren
Video: How to Install TruckersMP for ETS2 and ATS 2021 Tutorial 2024, April
Anonim

Truckers 2 is een computersimulator van het leven van een vrachtwagenchauffeur. De actie vindt plaats in Rusland en ooit won de game de liefde van veel mensen met zijn inheemse landschappen. De sleutel tot het succes van de "Truckers" was de succesvol overgebrachte sfeer van lange roadtrips door de Russische uitgestrektheid. Door het echte leven een tijdje te vergeten en de game te installeren, zullen sommige mensen nostalgie voelen, en anderen - een verlangen om met eigen ogen de hit van het verleden te zien. Bovendien is dit eenvoudig te doen.

Hoe Truckers-2 te installeren
Hoe Truckers-2 te installeren

instructies:

Stap 1

Plaats de "Truckers 2"-schijf in uw cd-/dvd-station en wacht tot het installatievenster verschijnt. In het venster dat verschijnt, selecteer je "Game installeren". Als je autorun hebt uitgeschakeld, ga dan naar "Deze computer", klik met de rechtermuisknop op de schijf met het spel en selecteer "Openen". Zoek in het venster dat verschijnt het bestand "autorun.exe" en voer het uit.

Stap 2

Je wordt begroet door het installatieprogramma van het spel en gewaarschuwd voor het belang van het lezen van de instructies voor elke stap. Klik op "Doorsturen".

Stap 3

De volgende stap is kiezen hoe compleet de installatie zal zijn. De minimale optie is 50 megabyte, maar het laden van het spel duurt langer, omdat het vanaf schijf werkt. Volgens de huidige normen is de maximale installatiegrootte (voor het geval je een origineel spel hebt zonder verschillende add-ons) van 600 megabyte onbeduidend. Kies daarom voor de optie met een volledige installatie. Er is ook een tussenoptie - 470 megabyte op uw harde schijf.

Stap 4

Selecteer vervolgens de map waarin Truckers 2 wordt geïnstalleerd. Standaard kan het spel worden geïnstalleerd in de map Prorgam Files, maar het is beter om een aparte map in de root van de schijf aan te maken, zodat er in de toekomst geen conflicten met je besturingssysteem ontstaan. Maak bijvoorbeeld een map zodat het pad er als volgt uitziet - "C: / Games / Truckers2".

Stap 5

De laatste stap is het bevestigen van je game-installatie-instellingen. Controleer goed of alles bij u past, of de directory voor het uitpakken van de bestanden correct is ingesteld en start vervolgens het installatieproces. Hoogstwaarschijnlijk duurt het, afhankelijk van de mogelijkheden van uw computer, niet langer dan een minuut. Nadat het uitpakken en installeren van de bestanden is voltooid, verschijnt er een bericht dat het spel is geïnstalleerd. Je kunt nu het installatieprogramma afsluiten en het spel starten.

Aanbevolen: