Hoe Op Te Slaan In "Truckers 3"

Inhoudsopgave:

Hoe Op Te Slaan In "Truckers 3"
Hoe Op Te Slaan In "Truckers 3"

Video: Hoe Op Te Slaan In "Truckers 3"

Video: Hoe Op Te Slaan In
Video: Водители грузовиков - советы по безопасности при поворотах направо 2024, Mei
Anonim

Het spel "Truckers" wordt al lang erkend door een groot aantal liefhebbers van computergames, maar met de verspreiding van het onlangs uitgebrachte Windows Seven-besturingssysteem zijn er problemen ontstaan met het behouden van de voortgang van het spel.

Hoe op te slaan?
Hoe op te slaan?

Noodzakelijk

Windows XP-distributiekit

instructies:

Stap 1

Als je de voortgang van het spel wilt opslaan in het spel "Truckers 3", voltooi deze actie door naar het programmamenu te gaan. Houd er rekening mee dat dit momenteel niet kan als het besturingssysteem Windows Seven op uw computer is geïnstalleerd. In andere versies van Windows vindt het opslaan in dezelfde volgorde plaats.

Stap 2

Installeer Windows XP op uw computer als een optioneel besturingssysteem. Hierdoor kun je Truckers 3 spelen terwijl je je spelvoortgang behoudt, aangezien er momenteel geen andere opties beschikbaar zijn met Windows Seven. Plaats de schijf met het besturingssysteem Windows XP in het station en selecteer een nieuwe installatie uit het menu dat verschijnt, zonder de computer opnieuw op te starten.

Stap 3

Wanneer u Windows XP op uw computer installeert, kunt u de installatie het beste in een extra gemaakte partitie uitvoeren, maar u kunt dit ook doen in de partitie die al Windows Seven bevat. Dit is nodig zodat u in de toekomst niet beide besturingssystemen hoeft te verwijderen wanneer u een van beide verwijdert. Installeer een kopie van Windows op uw computer volgens de instructies in de menu-items.

Stap 4

Specificeer taalinstellingen, configureer tijdzone en zomertijd, maak een gebruikersaccount aan. Installeer alle benodigde stuurprogramma's voor verder werk. Installeer het spel "Truckers 3" op uw computer in het besturingssysteem Windows XP.

Stap 5

Om een van de twee besturingssystemen te selecteren die tijdens het opstarten op uw computer zijn geïnstalleerd, voert u de benodigde uit in het speciale menu dat bij het opstarten verschijnt. U kunt de aanmeldingsinstellingen van Windows ook configureren vanuit het menu met computereigenschappen. Configureer op het tabblad "Geavanceerd" de aanmeldingsinstellingen naar eigen goeddunken, u kunt ook het standaard geladen systeem en de wachttijd voor gebruikersselectie wijzigen.

Aanbevolen: