Dia's Afdrukken

Inhoudsopgave:

Dia's Afdrukken
Dia's Afdrukken

Video: Dia's Afdrukken

Video: Dia's Afdrukken
Video: Merge images to DOS print jobs instead of printing on preprinted forms 2024, Mei
Anonim

Microwoft Power Point is een handig en wijdverbreid programma voor het maken van multifunctionele visuele presentaties. Echter, in sommige gevallen, wanneer het niet mogelijk is om iedereen de presentatie op het computerscherm te laten zien, of het nodig is om de presentatie voor elke kijker op te slaan, moeten de dia's worden afgedrukt. De geprinte slides kunnen dienen als naslagwerk voor uw publiek en luisteraars, en u kunt ze verspreiden zodat het publiek de informatie uit uw presentatie beter kan volgen.

Dia's afdrukken
Dia's afdrukken

instructies:

Stap 1

Pas om te beginnen het formaat van de dia's aan, pas de paginarichting aan en stel het nummer in van de eerste dia die moet worden afgedrukt. Open het tabblad "Ontwerp" en roep de optie "Pagina-instellingen". Geef in het vak Diaformaat het papierformaat voor de afdruk op.

Stap 2

U kunt uw eigen breedte en hoogte invoeren en het afdrukken op transparanten aanpassen. Om de richting van uw dia's in te stellen, selecteert u staand of liggend in het gedeelte Oriëntatie van de groep Dia's. Voer vervolgens het gewenste paginanummer in waarop u wilt gaan afdrukken in het veld Dianummering.

Stap 3

Klik op het tabblad "Bestand" en configureer in het gedeelte "Afdrukken" de instellingen voor de afdruk. Voer in het vak Exemplaren het aantal exemplaren van uw presentatie in dat u wilt afdrukken. Selecteer in het veld "Printer" de gewenste printer waarop u uw presentatie gaat afdrukken.

Stap 4

Vink de optie "Alle dia's afdrukken" aan als u elke dia wilt afdrukken, of selecteer de optie "Selectie afdrukken". U kunt ook de optie "Huidige dia afdrukken" selecteren.

Stap 5

Om dia's met specifieke nummers af te drukken, selecteert u de optie Aangepast bereik en voert u de dianummers in die moeten worden afgedrukt.

Stap 6

Open de groep Geavanceerde functies om enkelzijdig of dubbelzijdig afdrukken in te stellen, evenals weergave van volledige pagina's van dia's in te stellen en aan te passen hoe ze worden weergegeven.

Stap 7

Door Diaranden te selecteren, kunt u een dunne rand rond elke dia afdrukken. Vink ook de optie "Aanpassen aan vel" aan om de dia's automatisch aan te passen aan het formaat van uw afdrukpapier.

Aanbevolen: