Hoe Beheerderswachtwoord Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Beheerderswachtwoord Te Verwijderen
Hoe Beheerderswachtwoord Te Verwijderen

Video: Hoe Beheerderswachtwoord Te Verwijderen

Video: Hoe Beheerderswachtwoord Te Verwijderen
Video: 3 Ways To Unprotect Excel Sheets: Crack AND Restore Unknown Passwords 2024, Mei
Anonim

Om volledige toegang tot uw computer te krijgen, moet u zich met een beheerdersaccount aanmelden bij het Windows-besturingssysteem. Het voordeel is dat er meerdere van dergelijke records kunnen zijn.

Hoe beheerderswachtwoord te verwijderen
Hoe beheerderswachtwoord te verwijderen

instructies:

Stap 1

Als u het wachtwoord voor het beheerdersaccount in Windows Vista of Seven moet verwijderen en u weet dit wachtwoord niet, gebruik dan een ander account. Uiteraard moet ze ook beheerdersrechten hebben. Log in met het tweede account.

Stap 2

Klik op de knop Start en open het menu Configuratiescherm. Ga nu naar het menu Gebruikersaccounts. Selecteer "Beheer een ander account". Selecteer het account waarvan u het wachtwoord wilt verwijderen.

Stap 3

Selecteer "Wachtwoord verwijderen". Bevestig deze handeling. Om het besturingssysteem te openen met het vereiste account, klikt u op de knop "Start" en beweegt u de cursor over de pijl naast het item "Afsluiten". Selecteer de optie Gebruiker wijzigen.

Stap 4

Als u het beheerderswachtwoord niet weet en u geen ander account met vergelijkbare rechten heeft, kunt u het vereiste wachtwoord in het Windows XP-besturingssysteem verwijderen. Start uw computer opnieuw op en houd de F8-toets ingedrukt. Wanneer het menu Geavanceerde opstarttypen verschijnt, markeert u Windows Veilige modus en drukt u op Enter.

Stap 5

Wacht tot het besturingssysteem start in de veilige modus. Wanneer het gebruikersselectiemenu verschijnt, ziet u dat er een ander, voorheen onzichtbaar, account is met de naam "Beheerder". Klik op het pictogram om naar de veilige modus te gaan.

Stap 6

Open nu het configuratiescherm van de computer. Ga verder met het configureren van accountinstellingen. Herhaal de procedure beschreven in de derde stap. Hiermee kunt u het wachtwoord voor het computerbeheerdersaccount verwijderen.

Stap 7

Start nu uw computer opnieuw op en selecteer de optie "Windows normaal opstarten". Gebruik het account waarvan u het wachtwoord hebt verwijderd om u aan te melden bij het besturingssysteem.

Aanbevolen: