De Menutaal Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Menutaal Wijzigen
De Menutaal Wijzigen

Video: De Menutaal Wijzigen

Video: De Menutaal Wijzigen
Video: Wijzig de interfacetaal in Office 2024, Mei
Anonim

Het programmamenu bestaat uit verschillende secties die zijn ontworpen om bepaalde aspecten te beheren. Als de applicatie niet in Rusland is ontwikkeld, kan het voor gebruikers moeilijk zijn om door het menu te navigeren en daarom wordt het noodzakelijk om de taal te wijzigen.

De menutaal wijzigen
De menutaal wijzigen

instructies:

Stap 1

Probeer het programma of de game opnieuw te installeren. Let tijdens de installatie op het gedeelte over het kiezen van de doeltaal voor de toepassing. Een vrij groot aantal gelicentieerde edities wordt gelijktijdig in het Engels en Russisch gepubliceerd, dus u kunt Russisch als de belangrijkste kiezen als u eerder een fout heeft gemaakt door een andere taal op te geven.

Stap 2

Onderzoek de map met het geïnstalleerde programma of spel. Naast het startbestand kan het een aparte applicatie bevatten die verantwoordelijk is voor de basisinstellingen. Voer het uit en zoek het item om de taal te wijzigen. Bovendien kan het configuratiewijzigingsbestand zich in de hoofdmap van de installatieschijf bevinden.

Stap 3

Start de hoofdtoepassing en ga naar het instellingenitem van het hoofdmenu. Als de standaardtaal Engels is, wordt dit gedeelte meestal Instellingen genoemd. Zoek het item Taal en stel het in als het belangrijkste Russisch of "Russisch". Sla uw instellingen op en probeer de app opnieuw te starten. Het menu zou nu in het Russisch moeten zijn.

Stap 4

Zoek in de map met de applicatie het tekstbestand Instellingen in het *.ini-formaat. Open het met Kladblok en zoek het item Taal. Verander de corresponderende waarde in Russisch of "Russisch", sla het bestand op en probeer de applicatie zelf uit te voeren.

Stap 5

Gebruik internet en vind speciale add-ons voor uw programma of spel waarvan de taal verandert. Soms komen ze later uit dan de Engelse versie en worden ze apart geïnstalleerd. Download de juiste distributiekit en installeer deze in de gamemap volgens de bijgevoegde instructies.

Aanbevolen: