De Systeemtaal Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Systeemtaal Wijzigen
De Systeemtaal Wijzigen

Video: De Systeemtaal Wijzigen

Video: De Systeemtaal Wijzigen
Video: Systeemtaal veranderen: Hoe pas je de systeemtaal aan op je telefoon? 2024, Mei
Anonim

Je hebt een laptop meegenomen uit Engeland (Frankrijk, Zweden). Uiteraard communiceert het erop geïnstalleerde besturingssysteem met u in de taal van het land waar u de laptop heeft gekocht. En u wilt dat alle menu's, knoplabels, enz. in het Russisch zijn. Hiervoor hebben Windows 7 en latere versies van Windows XP ondersteuning voor MUI (Multilingual User Interface).

De systeemtaal wijzigen
De systeemtaal wijzigen

instructies:

Stap 1

We gaan er bijvoorbeeld vanuit dat de computer een Engelstalig systeem heeft. Als de interface niet Engels is, volg dan hetzelfde algoritme als hieronder beschreven. De itemnamen in de reeks zullen anders zijn, in de juiste taal. Maar je kunt de volgende Russische commando's vertalen in de taal van je computer en zoeken naar knoppen met vergelijkbare teksten.

Stap 2

Volg het volgende pad (tussen haakjes - vertalingen in het Russisch voor de duidelijkheid, en geen exacte inscripties op vergelijkbare knoppen in de Russische versie, hoewel ze natuurlijk qua betekenis vergelijkbaar zijn). "Start" => "Configuratiescherm" => "Klok, taal en regio" => "Installatie en verwijdering van de taaltoewijzingsinterface" waarbij de interfacetaal wordt verwijderd) => "De weergavetaal" => "Update uitvoeren".

Stap 3

Selecteer in het geopende venster Windows Update => "Optional Update" de updatetaal uit de lijst, in ons geval Russisch (Russisch). Wacht op de installatie van de geselecteerde taal, dit kan even duren. Als Windows aan het einde van de installatie zegt "Opnieuw opstarten is vereist", start u uw computer opnieuw op.

Stap 4

In de vorige twee stappen heb je ondersteuning voor de Russische taal geïnstalleerd, vertel het besturingssysteem nu om het te gebruiken. Volg een soortgelijk pad: "Start" => "Configuratiescherm" => "Klok, taal en regio" => "Taal selecteren". Wijzig Engels in Russisch. Start je computer opnieuw op.

Stap 5

In Windows 7 is dit probleem redelijk goed opgelost en zouden er geen complicaties moeten zijn na het wijzigen van de taal. Maar houd er rekening mee dat het bij grote systeemwijzigingen raadzaam is om eerst een herstelpunt aan te maken om alle aangebrachte wijzigingen ongedaan te kunnen maken. Hoe je dit doet is een apart onderwerp.

Aanbevolen: