Hoe Virusblokkerende Antivirus Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Virusblokkerende Antivirus Te Verwijderen
Hoe Virusblokkerende Antivirus Te Verwijderen

Video: Hoe Virusblokkerende Antivirus Te Verwijderen

Video: Hoe Virusblokkerende Antivirus Te Verwijderen
Video: avast - самый лучший бесплатный антивирус 2021г! 2024, April
Anonim

Helaas is de meeste antivirussoftware niet in staat om absoluut alle virussen aan te pakken. Soms moet u zelf schadelijke bestanden en programma's zoeken en verwijderen.

Hoe virusblokkerende antivirus te verwijderen
Hoe virusblokkerende antivirus te verwijderen

instructies:

Stap 1

Als u een virusprogramma tegenkomt dat niet door de antivirus kan worden verwijderd, of als dit programma de lancering van uw antivirusprogramma blokkeert, verwijder dan zelf dit hulpprogramma. Als uw antivirusprogramma aanbiedt om het bestand te verwijderen en nadat u deze procedure hebt bevestigd, verschijnt er een venster met informatie over de onmogelijkheid om de bewerking uit te voeren, onthoud dan de locatie van het schadelijke bestand. Open het menu Deze computer en navigeer naar de map waar dit bestand zich bevindt.

Stap 2

Selecteer het nu en druk op de Shift- en Delete-toetsen. Klik in het geopende venster op de knop "Ja". Als een bericht verschijnt dat dit bestand door een ander programma wordt gebruikt, drukt u tegelijkertijd op de toetsen Ctrl, alt="Image" en Delete. Voor de besturingssystemen Windows 7 en Vista selecteert u Taakbeheer starten.

Stap 3

Open nu het tabblad Processen. Bestudeer de programma's die op deze computer of laptop draaien goed. Als u twijfelt over het doel van een dienst, lees dan de gegevens in de kolom "Beschrijving". Nadat u een verdacht programma hebt geïdentificeerd, klikt u er met de rechtermuisknop op. Selecteer "Proces beëindigen" en bevestig de bewerking om deze taak uit te schakelen. Probeer het schadelijke bestand opnieuw te verwijderen.

Stap 4

Als u het geïnfecteerde bestand nog steeds niet kunt verwijderen, start u het systeem in de veilige modus. Om dit te doen, start u uw computer opnieuw op en houdt u de F8-knop ingedrukt. Selecteer in het pop-upmenu de optie "Windows Veilige modus". Wacht tot de computer het besturingssysteem start.

Stap 5

Probeer het virusbestand opnieuw te verwijderen nadat u onnodige programma's en services hebt uitgeschakeld. Als dit niet lukt, verwijder dan uw antivirusprogramma en installeer een ander. Dit zal helpen bij het omgaan met bepaalde soorten virussen.

Aanbevolen: