Hoe De Lijst Met Bezochte Pagina's Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Lijst Met Bezochte Pagina's Te Verwijderen
Hoe De Lijst Met Bezochte Pagina's Te Verwijderen

Video: Hoe De Lijst Met Bezochte Pagina's Te Verwijderen

Video: Hoe De Lijst Met Bezochte Pagina's Te Verwijderen
Video: Google Chrome: geschiedenis wissen 2024, April
Anonim

Door de lijst met bezochte pagina's te wissen, kunt u de vertrouwelijkheid van gebruikersinformatie handhaven en maakt u kostbare ruimte vrij op de harde schijf van uw computer. Het verwijderen van onnodige bestanden wordt uitgevoerd door standaardtools van het Microsoft Windows-besturingssysteem en vereist geen tussenkomst van extra programma's van derden.

Hoe de lijst met bezochte pagina's te verwijderen
Hoe de lijst met bezochte pagina's te verwijderen

instructies:

Stap 1

Start Internet Explorer en open het menu Extra in de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster.

Stap 2

Selecteer "Internetopties" en ga naar het subitem "Geschiedenis" om de geschiedenis van webpagina's te wissen (voor Internet Explorer).

Stap 3

Druk op de "Clear"-knop en bevestig de uitvoering van de opdracht door op de OK-knop te drukken (voor Internet Explorer).

Stap 4

Ga naar het item "Tijdelijke internetbestanden" en klik op de knop "Bestanden verwijderen" om kopieën van alle eerder bezochte webpagina's te wissen (voor Internet Explorer).

Stap 5

Open een nieuw tabblad van de Chrome-browser door tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + T te drukken om een opruimbewerking uit te voeren (voor Google Chrome).

Stap 6

Beweeg de muiscursor over de geselecteerde pagina in de lijst "Veelbezochte sites" en klik op het "x"-pictogram in de rechterbovenhoek van de opgegeven pagina om deze uit de lijst te verwijderen (voor Google Chrome).

Stap 7

Klik op het veld Veelbezochte sites om de grootte van de geselecteerde lijst te verkleinen en alleen sitenamen weer te geven in plaats van webpaginaminiaturen (voor Google Chrome).

Stap 8

Beweeg de muiscursor over het lijstgebied en wacht tot het "x"-pictogram in de rechterbovenhoek verschijnt (voor Google Chrome).

Stap 9

Verberg de lijst "Veelbezochte sites" door op het pictogram te klikken dat verschijnt (voor Google Chrome).

Houd er rekening mee dat Microsoft Office-toepassingen ook de laatste paar bezochte weblocaties van die programma's bijhouden.

Stap 10

Open de gewenste Microsoft Office-toepassing en ga naar het menu Bestand in de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster.

Stap 11

Selecteer het item "Recent" om de lijst met de laatst bezochte webpagina's te bekijken en roep het contextmenu van het gewenste item op door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 12

Selecteer de opdracht "Toevoegen aan lijst" om het geselecteerde item op te slaan.

Stap 13

Selecteer de opdracht "Verwijderen uit lijst" om de browsegeschiedenis van de geselecteerde webpagina te wissen.

Stap 14

Selecteer de opdracht Alle losse bestanden verwijderen om de browsegeschiedenis van niet-opgeslagen webpagina's te wissen en klik op Ja om de opdracht te bevestigen.

Aanbevolen: