Hoe De Banner Op Het Bureaublad Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Banner Op Het Bureaublad Uit Te Schakelen
Hoe De Banner Op Het Bureaublad Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Banner Op Het Bureaublad Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Banner Op Het Bureaublad Uit Te Schakelen
Video: Hoe maak je een YouTube banner - een trucje 2024, April
Anonim

Het is gebruikelijk om systeemherstelschijven te gebruiken om virusbanners uit te schakelen. Als er een advertentievenster op het bureaublad verschijnt, kunt u proberen dit uit te schakelen zonder extra programma's te gebruiken.

Hoe de banner op het bureaublad uit te schakelen
Hoe de banner op het bureaublad uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Verklein het gebied dat wordt ingenomen door de banneradvertentie op uw bureaublad. Verhoog hiervoor uw schermresolutie. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Schermresolutie" (Windows 7) of "Eigenschappen" (Windows XP). Verhoog uw bureaubladresolutie tot het maximum en klik op Toepassen.

Stap 2

Open nu het Configuratiescherm en ga naar het menu Systeem en beveiliging. Zoek en open het submenu Back-up en herstel. Selecteer rechts in het werkvenster "Systeeminstellingen of computer herstellen". Zoek en klik op de knop "Systeemherstel uitvoeren".

Stap 3

Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Volgende". Na het openen van het menu, dat de lijst met checkpoints bevat, vink je het vakje aan naast "Toon andere herstelpunten". Markeer nu het systeemarchief dat een paar dagen is gemaakt voordat de virale advertentiebanner verscheen. Klik op de knop "Volgende" en bevestig de start van de procedure voor het herstellen van systeemparameters. Na een tijdje wordt de computer opnieuw opgestart en gaat het systeem verder met het herstelproces.

Stap 4

Als u vanwege de banner geen toegang kon krijgen tot de aangegeven menu's, start u uw computer opnieuw op. Houd de F8-toets ingedrukt nadat het laden is begonnen. Wacht tot er een lijst verschijnt met opties om verder te gaan met het laden van het besturingssysteem. Markeer Windows Veilige modus en druk op Enter. Wacht tot de computer het systeem start in de geselecteerde modus.

Stap 5

Als de banner na het starten van Windows niet op het bureaublad wordt weergegeven, volg dan het algoritme dat in de vorige stappen is beschreven om het proces van het herstellen van de instellingen van het besturingssysteem te starten. Als dit proces niet helpt, voer dan de functie Opstartherstel uit met behulp van de Windows Seven-cd.

Aanbevolen: