Hoe Het Bureaublad Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Bureaublad Uit Te Schakelen?
Hoe Het Bureaublad Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Bureaublad Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Bureaublad Uit Te Schakelen?
Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2024, Mei
Anonim

Om de optie "Desktop uitschakelen en inschakelen" besturingssysteem Windows 7 te begrijpen, moet u weten waarom u deze optie moet activeren. Iemand gebruikt deze gelegenheid voor een grap (lachen om een werknemer), en iemand voor werkdoeleinden. Activering van deze optie vereist interventie in het systeemregister en brengt een zeker gevaar met zich mee. Denk er dus over na waar uw grap toe kan leiden.

Hoe het bureaublad uit te schakelen?
Hoe het bureaublad uit te schakelen?

Noodzakelijk

Windows 7-besturingssysteem (Home Premium en Home Basic), Regedit Register-editor

instructies:

Stap 1

We moeten dus het programma uitvoeren dat verantwoordelijk is voor het systeemregister. De set besturingssystemen van de Windows-serie bevat zo'n hulpprogramma. Het heet regedit. Naast het bewerken in het programma zelf, ondersteunt het het werken met bestanden. Het is erg handig. U kunt de waarden invoeren van verschillende elementen in het bestand die moeten worden gewijzigd. Sla dit bestand op en voer het uit. Het resultaat is een wijziging in alle instellingen die in dit bestand zijn opgegeven.

Stap 2

Om de optie Desktop uitschakelen te activeren, moet u de map in de Register-editor op het volgende pad vinden: [HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer]. In deze map moet u een DWORD-parameter maken met de naam "NoDesktop". Voor deze parameter moet één waarde worden geselecteerd:

- 1 - volledige afsluiting van het hele bureaublad;

- 0 - normale staat van het bureaublad.

Stap 3

Meestal wordt de Explorer-map mogelijk niet gevonden in het opgegeven pad. In dit geval moet het worden gemaakt. Het maken van een map in de Register-editor gaat op dezelfde manier als in het bestand "Verkenner". Nadat u al deze stappen hebt voltooid, start u het systeem opnieuw op. De wijzigingen worden pas van kracht na een nieuwe start van het systeem.

Aanbevolen: