Hoe Systeemherstel Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Systeemherstel Te Starten
Hoe Systeemherstel Te Starten

Video: Hoe Systeemherstel Te Starten

Video: Hoe Systeemherstel Te Starten
Video: Systeemherstel - how to (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

"Systeemherstel" is een handig en populair Windows-hulpprogramma waarmee de gebruiker gegevens kan herstellen die verloren zijn gegaan als gevolg van een storing in het besturingssysteem.

Hoe systeemherstel te starten
Hoe systeemherstel te starten

instructies:

Stap 1

Om het hulpprogramma Systeemherstel te gebruiken, moet u het eerst inschakelen, omdat deze toepassing mogelijk standaard is uitgeschakeld. Als u een "systeemherstel" moet uitvoeren en "Systeemherstel" niet eerder was ingeschakeld, is deze bewerking niet mogelijk.

Stap 2

Als u zeker weet dat deze Windows-service eerder was ingeschakeld, kunt u het herstel als volgt starten: 1. Klik op de knop "Start" op de taakbalk en ga vervolgens naar het gedeelte "Alle programma's", vervolgens naar "Accessoires" en vervolgens naar "Systeemwerkset". Hier vindt u het menu-item "Systeemherstel". 2. Klik op de snelkoppeling en selecteer in de gestarte applicatie het item "Een eerdere staat van de computer herstellen". De kalender voor de huidige maand, of voor de vorige, wordt hier getoond, waarbij de dagen waarop de systeempunten zijn aangemaakt vetgedrukt worden weergegeven. 3. Selecteer een van de dagen voordat het besturingssysteem crashte. Systeempunten worden weergegeven in het venster rechts van de kalender. Er kunnen er meerdere zijn, afhankelijk van welke systeemprocessen die dag op de computer zijn uitgevoerd. Klik op het breekpunt en klik op Volgende. Het systeem zal u vragen om ervoor te zorgen dat uw keuze correct is, waarna u, door op de knop "Volgende" te klikken, het proces van het herstellen of "terugdraaien" van het systeem start. De computer zal opnieuw opstarten en het systeem zou "terug moeten komen" op de dag die u hebt geselecteerd.

Aanbevolen: