Hoe De Licentie Van Het Programma Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Licentie Van Het Programma Te Controleren?
Hoe De Licentie Van Het Programma Te Controleren?

Video: Hoe De Licentie Van Het Programma Te Controleren?

Video: Hoe De Licentie Van Het Programma Te Controleren?
Video: Webinar Abonnementen indexeren 2024, April
Anonim

Het besturingssysteem Windows 7 is een betaald programma. Let bij aanschaf van een schijf met dit besturingssysteem op de sticker op de schijf met een hologram en alfanumerieke code. In feite betaalt u voor deze sticker geld, aangezien het een bevestiging is van de aankoop van het systeem en alleen met behulp van deze code kan de licentie worden geactiveerd.

Hoe de licentie van het programma te controleren?
Hoe de licentie van het programma te controleren?

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Start het eigenschappenvenster van uw computer. Dit kan door met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" te klikken en het onderste item "Eigenschappen" te selecteren in het menu dat wordt geopend. Blader door het hoofdvenster naar het gebied "Windows-activering". Als u het opschrift "Windows-activering voltooid" ziet, heeft dit programma in ieder geval een activeringssleutel. Onderzoek de computerkast. De aanwezigheid van een sticker met een hologram en een code is een zeker teken van een gelicentieerd Windows-besturingssysteem.

Stap 2

Controleer Windows-beveiligingsupdates om te zien of uw systeem een licentie heeft. Bij het installeren van bepaalde updatemodules wordt de geïnstalleerde sleutel automatisch gecontroleerd. Als het geen licentie heeft, wordt de activering opnieuw ingesteld en geeft het systeem een bericht weer waarin staat dat u 30 dagen de tijd hebt om Windows te activeren.

Stap 3

Gebruik de servicehulpprogramma's om de Windows-activeringssleutel te achterhalen en de licentie te controleren. Programma's zoals Everest geven volledige informatie over de computer weer. U kunt dergelijke software gemakkelijk op internet vinden of onmiddellijk downloaden van softodrom.ru. In de sectie "Besturingssysteem" kunt u de versie van het programma, de code en de sleutel van het programma zien, evenals of dit systeem moet worden geactiveerd.

Stap 4

Gebruik geen software zonder licentie. Programma's met gehackte sleutels kunnen onstabiel zijn, omdat wanneer ze onnatuurlijk worden geactiveerd, systeembestanden moeten worden gewijzigd, wat vervolgens kan leiden tot fouten in het systeem. Het is ook vermeldenswaard dat sommige software verschillende kwaadaardige codes kan bevatten die in realtime informatie van uw computer verzamelen en naar vreemden sturen.

Aanbevolen: