Hoe Windows Te Controleren Op Een Licentie

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Te Controleren Op Een Licentie
Hoe Windows Te Controleren Op Een Licentie

Video: Hoe Windows Te Controleren Op Een Licentie

Video: Hoe Windows Te Controleren Op Een Licentie
Video: How to Transfer Your Windows 10 License to Another Computer 2024, Mei
Anonim

Hoe het besturingssysteem (OS) werkt, hangt af van de werking van alle software die op de computer is geïnstalleerd. Als uw Windows-systeem geen licentie heeft, kan het besturingssysteem zelf niet goed werken, evenals softwareconflicten van toepassingen, zowel met het besturingssysteem als met elkaar.

Hoe Windows te controleren op een licentie
Hoe Windows te controleren op een licentie

Noodzakelijk

Computer met Windows-besturingssysteem, internettoegang

instructies:

Stap 1

Start een van de internetbrowsers en ga naar de officiële Microsoft-website. De link ernaar kan worden gevonden door de bijbehorende zoekopdracht in de adresregel in te voeren - u kunt niet fout gaan.

Stap 2

Controleer de authenticiteit van het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd door op de knop "Nu controleren" op de webpagina te klikken. Tijdens het verificatieproces koppelt Microsoft het hardwareprofiel van uw computer aan een speciale symbolische sleutel die wordt vermeld in het certificaat van echtheid. Na het einde van de authenticatie verschijnt er een bericht over de verificatieresultaten. Als er een legitiem exemplaar van Windows op de computer is geïnstalleerd, wordt een Windows-verificatiebericht weergegeven. In het geval van een vervalst besturingssysteem, ziet u een bericht over de onmogelijkheid van bevestiging met aanbevelingen voor de gebruiker, evenals een aanbod om een gelicentieerd besturingssysteem aan te schaffen.

Aanbevolen: