Hoe De Activering Van Windows 7 Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe De Activering Van Windows 7 Te Bekijken
Hoe De Activering Van Windows 7 Te Bekijken

Video: Hoe De Activering Van Windows 7 Te Bekijken

Video: Hoe De Activering Van Windows 7 Te Bekijken
Video: How to dis-join disconnect from a domain in Windows 7 2024, April
Anonim

Activering van het besturingssysteem is een noodzakelijke procedure voor verder gebruik, aangezien dit besturingssysteem niet gratis is en een beperkte proefperiode voor het apparaat heeft. Informatie hierover kan worden bekeken zonder extra software te installeren.

Hoe de activering van Windows 7 te bekijken
Hoe de activering van Windows 7 te bekijken

instructies:

Stap 1

Open het bedieningspaneel. Zoek het menu-item "Systeem" erin en ga naar het tabblad "Windows-activering". Daar kunt u de nodige informatie over dit onderwerp bekijken, evenals de code bekijken. Herschrijf het voor het geval dat het in de toekomst voor verschillende doeleinden nuttig voor u kan zijn.

Stap 2

Als uw Windows Seven-besturingssysteem niet is geactiveerd, zorg er dan voor dat u een licentiesleutel voor het programma hebt en registreer uw exemplaar op de officiële Microsoft-website of door de technische ondersteuningsdienst van dit bedrijf te bellen.

Stap 3

Start het activeringsproces en voer de licentiecode in. Meestal staat op de verpakking aangegeven of het besturingssysteem is aangeschaft als een standalone softwareproduct. Als uw besturingssysteem bij aankoop vooraf op de computer was geïnstalleerd, kijkt u naar de productlicentiecode op een speciale sticker aan de achterkant van de laptop of op de computersysteemeenheid aan de boven- of zijkant.

Stap 4

Haal uw Windows Seven-activeringscode op, voer deze in het daarvoor bestemde veld in. Daarna zal uw systeem u geen berichten meer geven over het verstrijken van de proefperiode. Als u geen licentiecode voor een softwareproduct had, kunt u deze altijd kopen op de officiële Microsoft-website, voor betaling heeft u een bankkaart nodig.

Stap 5

Als u een niet-gelicentieerd exemplaar van de software tegenkomt, verstrekt u de relevante informatie aan Microsoft, zij zullen u vervangen door een werkende Windows, op voorwaarde dat u een aankoopbewijs heeft. Installeer geen gejailbreakte exemplaren van het Windows-besturingssysteem op uw computer, u kunt het beste gratis software gebruiken, die ook andere voordelen heeft ten opzichte van Windows.

Aanbevolen: