Hoe XP-activering Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe XP-activering Te Wijzigen
Hoe XP-activering Te Wijzigen

Video: Hoe XP-activering Te Wijzigen

Video: Hoe XP-activering Te Wijzigen
Video: Het verborgen administratoraccount activeren (SchoonePC instructievideo 04) 2024, April
Anonim

Het wijzigen van de activeringscode voor Windows-besturingssystemen is erg handig in gevallen waarin er simpelweg niet genoeg tijd is om het op meerdere computers tegelijk opnieuw te installeren.

Hoe XP-activering te wijzigen
Hoe XP-activering te wijzigen

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - Windows Product Key Update Tool.

instructies:

Stap 1

Open de officiële Microsoft-website. Selecteer op de hoofdpagina het menu-item Windows Products. Hier moet u het menu met besturingssystemen selecteren om in de toekomst geen fout te maken bij de keuze van programma's.

Stap 2

Ga naar de helppagina. U krijgt een grote lijst met producten te zien voor het oplossen van scripties of andere problemen die zich voordoen bij het werken met het besturingssysteem, evenals een menu met stapsgewijze instructies. Zoek onder hen degene die verantwoordelijk is voor het wijzigen van de activering van Windows en zoek vervolgens de Windows Product Key Update Tool.

Stap 3

Selecteer op de nieuwe pagina die in uw browser wordt geopend het besturingssysteem om in de Windows Product Key Update Tool te werken. De versies zijn alleen bedoeld voor de laatste drie Windows - XP, Vista en Seven. Voor elk van hen is slechts één versie van het programma geschikt, dus als u de activering van niet alleen XP, maar bijvoorbeeld ook Seven wilt wijzigen, download dan twee verschillende programma's.

Stap 4

Maak een herstelpunt op de computer waar u de activeringscode wilt wijzigen. Installeer het gedownloade programma, open het en voer de Operating System Key Updater uit.

Stap 5

Volg alle instructies van het programma-installatiemenu. Als u klaar bent, registreert u uw exemplaar van Windows door de technische ondersteuning te bellen of een internetverbinding te gebruiken. Wees tegelijkertijd bijzonder voorzichtig bij het invoeren van de licentiesleutel, die dan het beste zowel in elektronische vorm als in gewone vorm kan worden opgeslagen.

Stap 6

Als u bepaalde problemen ondervindt met betrekking tot de werking van Microsoft-ontwikkelaarsprogramma's, en ook wanneer u de activeringssleutel van Windows-besturingssystemen wijzigt, neem dan contact op met de technische ondersteuning, vooral als het om dergelijke ernstige wijzigingen gaat.

Aanbevolen: