Hoe De Register-editor Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Register-editor Te Openen
Hoe De Register-editor Te Openen

Video: Hoe De Register-editor Te Openen

Video: Hoe De Register-editor Te Openen
Video: 4 Methods to Open Registry Editor (regedit) in Windows 10 | Definite Solutions 2024, Mei
Anonim

Het Windows-register is een opslagplaats van letterlijk elke mogelijke instelling, elk programma en elke toepassing, elk bestand en elk systeemdocument. Om het te bewerken, wordt een standaard verborgen tool genaamd de Register-editor gebruikt.

Hoe de register-editor te openen
Hoe de register-editor te openen

instructies:

Stap 1

De Register-editor is een krachtig hulpmiddel dat het beleid en de opties voor toegang tot verschillende delen van het Windows-besturingssysteem en geïnstalleerde programma's kan wijzigen. Er zijn veel manieren om het register te starten.

Als u Windows XP of Windows Server 2003 gebruikt, selecteert u het pictogram Start op het bureaublad, Uitvoeren en typt u "regedit.exe" (zonder de aanhalingstekens).

Selecteer in Windows Vista / 7 ook "Start", typ in het zoekvak onderaan het woord "run" of "run" (zonder aanhalingstekens), voer het programma uit dat verschijnt en voer "regedit" in (allemaal ook zonder aanhalingstekens).

U kunt het toepassingsvenster Uitvoeren ook starten door tegelijkertijd op de toetsen "Win" + "R" te drukken, waarbij "Win" de sleutel is met de vlag - het Windows-logo, dat zich naast de toetsen "Alt" en "spatie" bevindt. In dit venster moet u "regedit" of "regedit.exe" invoeren. Daarna moet u op de knop "OK" klikken.

Stap 2

De register-editor wordt voor u geopend. De linkerkant bevat een gestructureerde boom met uitklapbare substructuren en de rechterkant toont de eigenschappen van de geselecteerde structuuritems. Al deze eigenschappen kunnen worden bewerkt en items kunnen worden verwijderd.

Aanbevolen: