Hoe Het Windows Vista-register Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Windows Vista-register Te Openen
Hoe Het Windows Vista-register Te Openen

Video: Hoe Het Windows Vista-register Te Openen

Video: Hoe Het Windows Vista-register Te Openen
Video: win vista 2024, April
Anonim

Met toegang tot de register-editor heeft u toegang tot het skelet van het besturingssysteem. In Windows Vista kunt u het op verschillende manieren invoeren: via het venster Uitvoeren of Windows-zoekopdracht.

Hoe het Windows Vista-register te openen
Hoe het Windows Vista-register te openen

instructies:

Stap 1

Eerst moet u het venster "Uitvoeren" oproepen, maar dit is standaard verborgen in Windows Vista. Om het te laten verschijnen, klikt u met de rechtermuisknop op de knop "Start" en selecteert u "Eigenschappen" in het menu dat verschijnt. Het venster Taakbalk en menu Start wordt geopend.

Stap 2

Selecteer het tabblad Startmenu en klik op de knop Aanpassen. Er verschijnt een lijst met parameters in een nieuw venster, waaronder u de opdracht "Uitvoeren" moet vinden en het vakje ernaast moet aanvinken. Klik op OK en in het volgende venster - "Toepassen" en OK. Nu is onder andere items in het menu van de "Start"-knop ook "Uitvoeren …". Bovendien kan dit venster eenvoudig worden opgeroepen door op de Win + R-sneltoetsen te drukken.

Stap 3

Gebruik een van deze methoden om het venster Uitvoeren te openen, typ regedit erin en druk op Enter op uw toetsenbord. Als er een venster verschijnt waarin om toestemming wordt gevraagd om wijzigingen aan te brengen met behulp van het programma (register) dat wordt gestart, klikt u daarin op "Ja". De Register-editor verschijnt.

Stap 4

In plaats van het venster Uitvoeren kunt u ook de zoekbalk gebruiken, die zich helemaal onderaan het menu Start bevindt. Voer regedit in. Selecteer in de zoekresultaten in feite regedit. Klik in het volgende venster (als het verschijnt) op "Ja". Het venster Register-editor verschijnt.

Aanbevolen: