Geluidsstuurprogramma's Identificeren

Inhoudsopgave:

Geluidsstuurprogramma's Identificeren
Geluidsstuurprogramma's Identificeren
Anonim

Het meest frustrerende moment bij het opzetten van een nieuw geïnstalleerd besturingssysteem is de selectie van de benodigde stuurprogramma's. Niet iedereen wil het alleen doen, maar soms is er gewoon geen andere keuze.

Geluidsstuurprogramma's identificeren
Geluidsstuurprogramma's identificeren

Noodzakelijk

Internettoegang, Driver Pack-oplossing

instructies:

Stap 1

Probeer om te beginnen de vereiste stuurprogramma's te vinden met behulp van de standaardtools van het Windows-besturingssysteem. Open het menu Configuratiescherm en navigeer naar Apparaatbeheer.

Stap 2

U ziet een lijst met geïnstalleerde apparatuur. Zoek uw geluidsadapter en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer Stuurprogramma's bijwerken. Selecteer in het nieuwe venster de eerste optie - automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's. Het proces zoekt automatisch naar een geschikt stuurprogramma voor uw geluidskaart.

Stap 3

Wees niet ontmoedigd als u de stuurprogramma's niet automatisch kunt installeren. Er zijn niet zo veel populaire fabrikanten van geluidskaarten. Ontdek uw adaptermodel. Bezoek de website van de officiële fabrikant van dit apparaat.

Stap 4

Download de juiste software en stuurprogramma's voor uw geluidskaartmodel. Installeer de software. Als het stuurprogramma niet tegelijk is geïnstalleerd, herhaal dan de bewerking die in de tweede stap is beschreven, maar geef zelf het pad naar de gedownloade bestanden op.

Stap 5

Als u het programma dat u zoekt niet kunt vinden, gebruik dan de drivermanagers. Download en installeer Driver Pack Solution als voorbeeld.

Stap 6

Voer het programma uit en wacht tot de voltooiing van het scannen van uw hardware en het bepalen van de meest geschikte stuurprogramma's. U wordt gevraagd om stuurprogramma's voor meerdere apparaten te installeren en om verschillende gerelateerde programma's te downloaden en te installeren.

Stap 7

Selecteer de juiste stuurprogramma's voor uw audioadapter en klik op de knop Bijwerken. Als u heeft besloten om alle stuurprogrammakits volledig bij te werken, klikt u op de knop "Alles installeren".

Stap 8

Wacht tot het installatieproces is voltooid. Start je computer opnieuw op. Zorg dat er geluid is.

Aanbevolen: