Hoe Speel Je Een Wot-replay?

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Een Wot-replay?
Hoe Speel Je Een Wot-replay?

Video: Hoe Speel Je Een Wot-replay?

Video: Hoe Speel Je Een Wot-replay?
Video: How to watch WoT replays? 2024, September
Anonim

Met het computerspel World of Tanks kun je online gevechten opnemen, die je vervolgens opnieuw kunt bekijken. De resulterende zogenaamde herhalingen zijn echter geen videobestanden, ondanks deze veel voorkomende misvatting. Daarom kunnen ze niet worden bekeken in een toepassing van derden, behalve in het clientprogramma van de game zelf.

Hoe speel je een wot-replay?
Hoe speel je een wot-replay?

Noodzakelijk

Geïnstalleerde game World of Tanks

instructies:

Stap 1

Om de herhaling zelf te krijgen, moet je in de spelinstellingen het selectievakje "Gevechten opnemen om af te spelen" aanvinken. Na deze acties, aan het einde van elk gevecht, maakt het spel een herhalingsbestand aan.

Stap 2

Alle relevante bestanden bevinden zich in de replays-map, die zich in de hoofdmap van het spel bevindt. Meestal is een herhaling ongeveer 800 kilobytes groot.

Stap 3

Selecteer de herhaling die je nodig hebt in de bovenstaande map. Vergeet niet het spel af te sluiten voordat je dit doet.

Stap 4

Dubbelklik op het geselecteerde bestand of, als u de herhaling voor de eerste keer probeert af te spelen, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer het item "Openen met …" in het menu dat verschijnt.

Stap 5

Klik in het geopende venster op de knop "Bladeren" en geef het spelbestand WorldOfTanks.exe op als het uitvoerende programma.

Stap 6

Vergeet daarna niet het vakje "Altijd dit programma gebruiken voor dit bestandstype" aan te vinken. Hierdoor kun je later herhalingen spelen met een dubbelklik.

Stap 7

Om de herhaling gemakkelijk te kunnen bekijken, kunt u met de linkermuisknop het camerabeeld omschakelen van vrij naar echt (zicht vanaf het gezicht van de tanker). Met de pijltjes omhoog en omlaag kun je de snelheid aanpassen waarmee de herhaling wordt afgespeeld.

Stap 8

Met behulp van de links-rechts pijltjes kun je de herhaling in segmenten van 20 seconden opwinden. Als je tegelijkertijd de Shift-toets ingedrukt houdt, wordt het gevecht teruggespoeld in segmenten van 40 seconden. De ruimte pauzeert. Door herhalingen te bekijken, kun je je eigen fouten analyseren of de game bekijken vanuit het perspectief van een ervaren speler.

Aanbevolen: