Een Gebruikersmap Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Gebruikersmap Verwijderen
Een Gebruikersmap Verwijderen

Video: Een Gebruikersmap Verwijderen

Video: Een Gebruikersmap Verwijderen
Video: Schijfopruiming Windows 10 - How to (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Een gebruikersmap is een systeemmap die documenten, foto's, video's, muziek en andere bestanden bevat die worden gebruikt door de eigenaar van een pc-account.

Een gebruikersmap verwijderen
Een gebruikersmap verwijderen

Noodzakelijk

  • - Unlocker-hulpprogramma;
  • - bestandsbeheerder Ver.

instructies:

Stap 1

Als u de mogelijkheid heeft om in te loggen met het gebruikersaccount van het besturingssysteem waarvan u de bestanden wilt verwijderen, log dan in met de juiste gebruikersnaam en wachtwoord, verwijder onnodige mappen van de computer. Houd er rekening mee dat systeembestanden en mappen (Mijn documenten, Mijn afbeeldingen, Mijn muziek) in dit geval nog steeds niet op de gebruikelijke manier worden verwijderd, u kunt alleen hun inhoud verwijderen.

Stap 2

Als u de volledige documentmap van een Windows-gebruiker wilt verwijderen, start u het besturingssysteem op onder een ander account. Als er geen is, maak het dan aan. Open het configuratiescherm van de computer en ga naar het menu dat verantwoordelijk is voor de accountinstellingen. Selecteer in de lijst met bestaande accounts degene waarvan u de map wilt verwijderen door met de linkermuisknop te klikken. Selecteer account verwijderen in het menu dat wordt geopend. In dit geval zal de verwijdering volledig plaatsvinden, zelfs voor systeemmappen.

Stap 3

Als geen van de bovenstaande methoden geschikt is voor uw situatie, download dan een programma voor het geforceerd verwijderen van bestanden en mappen, bijvoorbeeld Unlocker. Na installatie verschijnt er een extra item in het contextmenu, gebruik het en verwijder de vergrendelde mappen van uw computer. Maak uzelf, voordat u dit hulpprogramma gebruikt, zorgvuldig vertrouwd met de interface en basisfuncties.

Stap 4

Download Far bestandsbeheer van elke torrent of officiële site van de ontwikkelaar. Installeer het programma op uw computer, start het, open in het menu de map met de gebruikersgegevens die moeten worden verwijderd. Selecteer het en druk op Alt + Delete. U kunt andere soortgelijke hulpprogramma's gebruiken, maar het is deze die het beste toegang geeft tot allerlei computermappen en ontoegankelijke elementen van het besturingssysteem verwijdert.

Aanbevolen: