Hoe De Gebruikersmap Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Gebruikersmap Te Openen
Hoe De Gebruikersmap Te Openen

Video: Hoe De Gebruikersmap Te Openen

Video: Hoe De Gebruikersmap Te Openen
Video: Starten met Windows 10: Bureaubladpictogrammen 2024, Mei
Anonim

Het openen van de map van de huidige gebruiker vereist geen diepgaande kennis van computerbronnen en kan worden uitgevoerd met behulp van standaardmethoden van het Microsoft Windows-besturingssysteem zonder aanvullende gespecialiseerde programma's te gebruiken.

Hoe de gebruikersmap te openen
Hoe de gebruikersmap te openen

instructies:

Stap 1

Druk op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Uitvoeren" om het openen van de huidige gebruikersmap te starten.

Stap 2

Voer het teken "." (punt) in het veld "Openen" en klik op OK om de gebruikersmap weer te geven in de map Documenten en instellingen op de C:-schijf (voor Windows XP) of de gebruikersmap in de "Gebruikers" op de C:-schijf (voor Windows Vista en Windows 7).

Stap 3

Voer "" in om de hoofdmap van het C:-station weer te geven, of "…" om de map Deze computer weer te geven (alleen Windows XP).

Stap 4

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" en ga naar het item "Deze computer" wanneer het systeem "Toegang geweigerd" verschijnt om de bewerking uit te voeren om eenvoudig delen van bestanden uit te schakelen en het kenmerk "Mapeigenaar" te wijzigen.

Stap 5

Roep het contextmenu van het geselecteerde item op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Mapeigenschappen".

Stap 6

Klik op het tabblad Presentatie van het dialoogvenster dat wordt geopend en schakel het selectievakje Basisbestand delen gebruiken (aanbevolen) uit in het gedeelte Geavanceerde opties.

Stap 7

Klik op OK om de uitvoering van de opdracht te bevestigen en roep het contextmenu van de te openen gebruikersmap op door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 8

Selecteer Eigenschappen en ga naar het tabblad Beveiliging van het nieuwe dialoogvenster.

Stap 9

Bevestig uw beheerdersrechten door op de knop OK te klikken in het systeemwaarschuwingsvenster dat wordt geopend en open de link "Geavanceerd" in het venster "Beveiliging".

Stap 10

Ga naar "Eigenaar" en voer de gebruikersnaam in het veld "Naam" in.

Stap 11

Klik op de knop Selecteren en pas het selectievakje toe op Eigenaar van subcontainers en objecten vervangen.

Stap 12

Klik op de knop OK om uw keuze te bevestigen en klik op de knop "Ja" in het systeemwaarschuwingsvenster dat wordt geopend.

Stap 13

Druk op de OK-knop om de opdracht uit te voeren en bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door nogmaals op de OK-knop te drukken.

Aanbevolen: