Hoe Een Dvd-decoder Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dvd-decoder Te Installeren
Hoe Een Dvd-decoder Te Installeren

Video: Hoe Een Dvd-decoder Te Installeren

Video: Hoe Een Dvd-decoder Te Installeren
Video: How-To Connect your Blu-ray or DVD player to your HDTV 2024, Mei
Anonim

Het besturingssysteem dat op de computer is geïnstalleerd, vereist de installatie van een bepaalde set extra programma's waarmee bepaalde bewerkingen kunnen worden uitgevoerd die door de gebruiker worden vereist. Office-applicaties voor werk, e-mailprogramma's, bestandsbeheer en meer. Voor het afspelen van dvd's is dus een dvd-decoder nodig. Het is een hulpprogramma waarmee u dvd-bestanden kunt afspelen met elke speler, inclusief Windows Media Player.

Hoe een dvd-decoder te installeren
Hoe een dvd-decoder te installeren

Noodzakelijk

Computer, K-Lite Codec Pack, basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Om een dvd-decoder te installeren, downloadt u het K-Lite Codec Pack van de site van de ontwikkelaar. Installeer het op uw computer door het gedownloade bestand uit te voeren. De installatieprocedure is heel eenvoudig en automatisch. In dit geval krijgt de gebruiker de mogelijkheid om te kiezen welke elementen van het codec-pakket worden geïnstalleerd.

Stap 2

Op een bepaald punt in de installatie verschijnt een venster waarin een lijst van deze elementen wordt weergegeven, en als u slechts enkele ervan wilt installeren, schakelt u gewoon de andere vakjes uit. Er kan dus alleen een dvd-decoder uit het hele pakket worden geselecteerd, maar dit wordt niet aanbevolen, omdat u niet weet welk formaat de volgende video die u downloadt, zal hebben.

Aanbevolen: