Wat Is Pc

Inhoudsopgave:

Wat Is Pc
Wat Is Pc

Video: Wat Is Pc

Video: Wat Is Pc
Video: What Is A Gaming PC? - PC Gaming Explained. 🙂 2024, Mei
Anonim

PC is persoonlijk, d.w.z. gebruikt door één persoon, computer. Tegenwoordig wordt het acroniem pc vaak toegepast op de meeste thuis- of kantoorcomputers die als werk- of spelstation worden gebruikt.

Wat is pc
Wat is pc

instructies:

Stap 1

Ondanks het feit dat het oorspronkelijke doel van computers is om computerwerk uit te voeren, gebruiken de meeste gebruikers deze apparaten voor heel andere doeleinden. De overgrote meerderheid van de mensen beschouwt een personal computer als een manier om toegang te krijgen tot verschillende informatienetwerken en een spelplatform.

Stap 2

Tegenwoordig betekent een personal computer niet alleen stationaire pc's, maar ook laptops met al hun varianten, tablets en zelfs PDA's. De serieproductie van personal computers begon in 1977. Het was het Apple II-model. De eerste massaverkopen begonnen in 1984. Vooral het Apple Macintosh-model was populair.

Stap 3

De introductie van dergelijke personal computers, zoals we ze momenteel kunnen zien, begon in 1995. Dit kwam door het uiterlijk van het besturingssysteem Windows 95. Het belangrijkste kenmerk was dat er praktisch geen vaardigheden van de gebruiker nodig waren om de mogelijkheden van een personal computer met succes te gebruiken.

Stap 4

Moderne pc's bestaan uit drie hoofdonderdelen: een systeemeenheid, een monitor en allerlei apparaten voor gegevensinvoer. Uiteraard hebben we het in dit geval over de klassieke weergave van een computer. Er zijn monoblokken, die een symbiose zijn van de monitor en de systeemeenheid. Met laptops (mobiele pc's) kunt u de mogelijkheden van uw computer gebruiken zonder deze op een specifieke locatie te plaatsen en zonder dat een AC-verbinding nodig is.

Stap 5

Tablet-pc's zijn de voortzetting van de serie mobiele computers. In dit geval is het invoerapparaat geen toetsenbord, maar een aanraakgevoelig (aanraakgevoelig) scherm. Pocket-pc's lijken alleen qua architectuur op desktopcomputers. Ze kunnen de meeste taken niet uitvoeren die desktops en laptops goed kunnen.

Aanbevolen: