Een Script Verbinden

Inhoudsopgave:

Een Script Verbinden
Een Script Verbinden

Video: Een Script Verbinden

Video: Een Script Verbinden
Video: Mac Netzlaufwerk verbinden Script 2024, Mei
Anonim

Een script is een speciaal programma dat een van de diensten van de site organiseert of er nuttige functies voor uitvoert. Een script kan bijvoorbeeld interageren met een database. Het wordt ook gebruikt om informatie van verschillende registratieformulieren in te dienen.

Een script verbinden
Een script verbinden

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - html-layoutvaardigheden.

instructies:

Stap 1

Koppel het script rechtstreeks aan het html-bestand. Om dit te doen, schrijft u een tag in de hoofdtekst van de pagina en voert u daarin scriptopdrachten in. Allereerst, wanneer de browser de pagina leest, herkent deze het script. De browser leest het en voert de geschreven code uit, en gaat dan pas verder met het lezen van de pagina.

Stap 2

Dus, om een scripttype in te voegen, gebruikt u het Type attribuut, daarna plaatst u een gelijkteken en voert u het scripttype in. Vervolgens kunt u een For-constructie, een Var-declaratie (stelt een lokale variabele in) en een Alert-functie toevoegen om een bericht weer te geven.

Stap 3

Haal het java-script uit de paginakoptekst. Meestal proberen site-auteurs het script te scheiden van het document / de webpagina. Om dit te doen, plaatst u de scriptcode in de Head-tag en laat u een schone lay-out achter in de hoofdtekst van de pagina. Zorg ervoor dat u zowel de openings- als de afsluitende scripttags (en dus) opneemt. Houd er bij het plakken van de code rekening mee dat hoofdletters en kleine letters verschillend zijn, dus wees voorzichtig bij het kopiëren van codes uit verschillende Java-scriptvoorbeelden.

Stap 4

Voeg een apart bestand toe met de inhoud van het script en neem het op in de webpagina, dan wordt de javascript-code niet in Html geschreven. Alleen een link naar het bestand wordt bijvoorbeeld in de hoofdtekst van de pagina ingevoegd. Voer in het java-scriptbestand zelf de vereiste code in die u in de hoofdtekst van de pagina zou invoegen, zoals bijvoorbeeld in de eerste stap.

Stap 5

Gebruik deze Javascript-optie wanneer u hetzelfde script aan verschillende pagina's moet koppelen. Als de browser correct is geconfigureerd, wordt deze in de cache opgeslagen en niet elke keer van de server gedownload. Om meerdere scripts te verbinden, schrijft u de tag zo vaak als nodig is. Als u het src-kenmerk opgeeft, wordt de inhoud van de scripttag genegeerd.

Aanbevolen: