De BIOS-versie Bekijken

Inhoudsopgave:

De BIOS-versie Bekijken
De BIOS-versie Bekijken

Video: De BIOS-versie Bekijken

Video: De BIOS-versie Bekijken
Video: De BIOS-versie controleren op een Toshiba-laptop met Windows Vista of Windows 7 2024, Mei
Anonim

Als u de BIOS-versie wilt achterhalen, zijn er verschillende manieren om dit te doen. Met de verkregen informatie kunt u uw computer bijwerken. Bovendien is de BIOS-versie nodig voor de firmware. Alle nuttige informatie vind je op je computer. Er zijn veel manieren om de BIOS-versie te bepalen. Kies de beste optie.

De BIOS-versie bekijken
De BIOS-versie bekijken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Let bij het aanzetten van uw computer op de tekst die op het scherm verschijnt. Als u het leest, kunt u uw BIOS-versie zien. Deze informatie bevindt zich in de bovenste regels, ongeveer de derde van boven. Als er niet genoeg tijd is om te lezen, doe dan alles anders.

Stap 2

Ga naar BIOS en vind wat je interesseert. Om dit te doen, drukt u terwijl de computer opstart op de F10-toets. Open uw systeemeenheid. Zoek je moederbord. Naast de naam ziet u de BIOS-versie.

Stap 3

U kunt de BIOS-versie ook controleren met behulp van de systeeminformatie van Microsoft. Ga naar "Start" en zoek het veld "Zoeken". U moet daar msinfo32 invoeren en op "Ok" klikken. U ziet een tool genaamd Systeeminformatie opstarten. Na het bekijken van de informatie vindt u informatie over het BIOS. Of ga naar "Start", selecteer daar het gedeelte "Alle programma's". Ga naar "Standaard" en ga naar "Service". Klik op Systeeminformatie. Er zal informatie over BIOS zijn.

Stap 4

Met EVEREST Ultimate Edition kunt u vergelijkbare informatie krijgen. Selecteer aan de linkerkant het gedeelte "Systeembord". Zie in het middelste venster de gedetailleerde informatie over het BIOS. In deze sectie vindt u het type, de versie en de fabrikant.

Stap 5

Als u de BIOS-versie op een laptop wilt zien, doet u het volgende. Druk tijdens het laden op de Del-knop. Hiermee gaat u naar het BIOS. Gebruik de pijlen om naar het hoofdgedeelte te navigeren en vervolgens naar Systeeminformatie. Druk op de Enter-knop. Zoek de BIOS-regel en lees de informatie, alles staat daar geschreven.

Aanbevolen: