Hoe Winrar-wachtwoord Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Winrar-wachtwoord Te Verwijderen
Hoe Winrar-wachtwoord Te Verwijderen

Video: Hoe Winrar-wachtwoord Te Verwijderen

Video: Hoe Winrar-wachtwoord Te Verwijderen
Video: Bypass WinRAR-wachtwoord in Windows 10 (hashcat tutorial) 2024, Mei
Anonim

De situatie waarin een gebruiker een door hemzelf ingesteld wachtwoord vergeet, is niet zo zeldzaam. Als wachtwoordherstel in veel gevallen binnen enkele minuten mogelijk is, zal het in dit geval veel meer tijd in beslag nemen, tot enkele weken.

Hoe winrar-wachtwoord te verwijderen
Hoe winrar-wachtwoord te verwijderen

Noodzakelijk

een programma om wachtwoorden te raden

instructies:

Stap 1

Download een programma voor het raden van wachtwoorden naar uw computer. Wees uiterst voorzichtig, een groot deel van dergelijke applicaties bevat kwaadaardige code die uw besturingssysteem kan beschadigen en alle bestanden kan verwijderen.

Stap 2

Als er plotseling, wanneer u het gedownloade programma uitpakt, een venster verschijnt met een verzoek om een code, die u kunt krijgen door een sms naar een kort nummer te sturen, enz. Doe dit in geen geval, verwijder gewoon het installatiebestand van uw harde schijf en zoek een andere manier om het probleem op te lossen …

Stap 3

Controleer de gedownloade software met antivirus met up-to-date databases en anti-trojan. Dit helpt uw computer het beste te beschermen tegen schadelijke bestanden.

Stap 4

Wanneer het installatieprogramma van de toepassing alle noodzakelijke stappen heeft voltooid, voert u het uit. Het enige dat u hoeft te doen, is het geschatte aantal tekens in het wachtwoord en andere bij u bekende kenmerken aan te geven. Dit is een operatie voor de lange termijn, waarvan de uitvoeringstijd volledig afhangt van de lengte van het wachtwoord, de tekens die het bevat, enzovoort. Het zal de taak ook bemoeilijken door het feit dat de letters van het wachtwoord in het water van verschillende grootte waren. Dit is een moeilijke taak, zelfs voor een goed geconfigureerde computer.

Stap 5

Wanneer u in een gedownloade applicatie werkt, is het het beste om programma's die op de achtergrond worden uitgevoerd uit te schakelen. Laad de computer ook niet met actieve toepassingen tijdens de procedure voor het raden van het wachtwoord. Het vereist een grote uitgave van systeembronnen, omdat dit de tijd verlengt om de hoofdtaak te voltooien, zelfs met een goede hardwareconfiguratie.

Stap 6

Terwijl het programma het wachtwoord voor uw archief probeert te raden, moet u het zelf proberen te onthouden, want zelfs de nieuwste versies van software voor het raden van wachtwoorden beloven u geen positieve resultaten.

Aanbevolen: