Waarom Apps Niet Laden

Inhoudsopgave:

Waarom Apps Niet Laden
Waarom Apps Niet Laden

Video: Waarom Apps Niet Laden

Video: Waarom Apps Niet Laden
Video: Apps not Downloading from app store 2024, Mei
Anonim

Pc-gebruikers hebben vaak problemen met het downloaden van applicaties. In sommige gevallen geven de programma's een foutmelding weer, in andere gevallen starten ze gewoon niet. Om een probleem aan te pakken, moet u de oorzaak ervan identificeren.

Waarom apps niet laden
Waarom apps niet laden

instructies:

Stap 1

Kijk wat er gebeurt als je de app downloadt. Als u een foutmelding krijgt wanneer u dit doet, schrijf deze dan op en sla deze op. Probeer de aard van het probleem te achterhalen met behulp van internet, de Microsoft-website of de systeemhelp.

Stap 2

Onthoud welke acties u eerder met het systeem hebt uitgevoerd. Waarschijnlijk waren de opstartproblemen te wijten aan een conflict met andere applicaties die later werden geïnstalleerd. Vaak staat antivirus het openen van dit of dat programma niet toe, omdat het gevaarlijk is voor het systeem. In dit geval kunt u proberen de beveiliging uit te schakelen terwijl de toepassing actief is.

Stap 3

Systeemvirussen kunnen er ook voor zorgen dat toepassingen niet worden geladen. Als het programma eerder normaal is gestart, is het mogelijk dat er nu een virus is binnengedrongen, waardoor het niet kan worden geopend. Controleer de opstartbestanden van de toepassing met antivirus om de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Stap 4

Zorg ervoor dat uw computer is geconfigureerd om te voldoen aan de systeemvereisten om de toepassing correct te laten werken. Als ze lager zijn, is het goed mogelijk dat dit de oorzaak van het conflict was. Meestal wordt een geschikte configuratie aangegeven op de toepassingsschijf of in de beschrijving als het programma van internet is gedownload.

Stap 5

Werk uw systeemstuurprogramma's bij. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteer "Eigenschappen". Klik op het tabblad Apparaatbeheer. U kunt ook op de systeemcomponenten klikken en op het tabblad "Driver" - de knop "Update". Het systeem zoekt op internet naar nieuwere stuurprogramma's en installeert deze.

Stap 6

Bekijk de applicatiemap zorgvuldig. Het kan informatie bevatten over aanvullende stappen die nodig zijn om het programma te starten, speciale stuurprogramma's, patches, add-ons en andere hulpmiddelen.

Aanbevolen: