Hoe Linux Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Linux Te Russificeren
Hoe Linux Te Russificeren

Video: Hoe Linux Te Russificeren

Video: Hoe Linux Te Russificeren
Video: Как скомпилировать и запустить программу C с помощью GCC в Ubuntu 18.04 LTS (Linux) / Ubuntu 20.04 LTS 2024, Mei
Anonim

Het Linux-besturingssysteem is het enige gratis besturingssysteem dat de gebruiker een complete set toepassingen en mogelijkheden biedt, die qua variatie niet onderdoen voor commerciële versies zoals Windows en Mac. Als je de trotse eigenaar bent van Linux, maar, zoals blijkt, de Engelse versie, zijn er veel manieren om het taalprobleem op te lossen.

Hoe Linux te russificeren
Hoe Linux te russificeren

instructies:

Stap 1

Ga naar de instellingensectie en zoek daar de talensectie. Als u een meertalige versie had geïnstalleerd, dan vindt u onder de lange lijst Russisch. Als de taal is gevonden, maar nadat u op de wijzigingen hebt geklikt, zijn de wijzigingen niet opgetreden, start u de computer opnieuw op. Dit helpt vaak om dit probleem op te lossen.

Stap 2

Download de crack van de officiële website van de fabrikant. Ga naar de officiële Linux-bron. Als u zich op de Engelse versie van de site bevindt, gaat u naar de sectie "Download". Indien in het Russisch, in de sectie "bestanden". Van alle aangeboden materialen moet u het installatieprogramma voor de Russische taal vinden. Download het bestand en voer de installatie uit. Wacht na het voltooien van alle vereisten van het programma tot het einde van de installatie en start de computer opnieuw op.

Stap 3

Als u geen toegang tot internet heeft, maar zeker weet dat uw besturingssysteem Russisch spreekt, probeer het dan opnieuw te installeren. Voer het Linux-installatieprogramma uit. Geef standaard de installatielocatie op, en wanneer u bij de veelgebruikte komt, zoekt u het venster "algemene taal". Selecteer Russisch in deze paragraaf. Na voltooiing van de installatie verandert de taal.

Stap 4

Download Linux niet van sites van derden. Het probleem met de taal en andere "vuile trucs" komt vrij vaak voor bij elk programma dat wordt gedownload van niet-officiële bronnen. Onthoud dat Linux een gratis operatiekamer is en dat het geen zin heeft om het "out of the box" te downloaden.

Aanbevolen: