Hoe Het Bovenpaneel Te Bevestigen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Bovenpaneel Te Bevestigen?
Hoe Het Bovenpaneel Te Bevestigen?

Video: Hoe Het Bovenpaneel Te Bevestigen?

Video: Hoe Het Bovenpaneel Te Bevestigen?
Video: Hoe plastic hellingen op ramen te maken 2024, Mei
Anonim

Microsoft Excel biedt gebruikers geweldige functionaliteit voor het bewerken van spreadsheetgegevens. U kunt allerlei wijzigingen aanbrengen met behulp van tekstgegevens en formules om specifieke numerieke waarden te verkrijgen. Er is ook een optie waarmee u het gewenste besturingselement in het programmavenster kunt vastzetten, waardoor het gemakkelijker wordt om gegevens in te voeren en documenten te wijzigen.

Hoe het bovenpaneel te bevestigen?
Hoe het bovenpaneel te bevestigen?

instructies:

Stap 1

In het bovenste paneel van het programma kunt u de inhoud van de spreadsheet bewerken. Standaard wordt het paneel gedockt en weergegeven, samen met alle tabbladen en pictogrammen die nodig zijn om een bepaalde taak te voltooien. Om een paneel los te maken en te verbergen, kunt u de speciale pijl omhoog gebruiken, die zich rechtsonder in dit paneel bevindt.

Stap 2

Om het gebied terug te brengen naar de uitgevouwen, gedokte staat, kunt u op de naar beneden wijzende knop klikken om de bedieningselementen die nodig zijn om de interface te bedienen opnieuw weer te geven.

Stap 3

Om alleen de paneeltabs vast te zetten en pictogrammen te verwijderen, kunt u op het vensterpictogram met een pijl omhoog klikken, dat zich in de rechterbovenhoek van de interface bevindt, links van de knop om het venster te minimaliseren. Dit vergroot de bruikbare ruimte van het bewerkte document op het scherm. Selecteer Tabbladen tonen of Lint automatisch verbergen om de weergave-opties te wijzigen.

Stap 4

Naast het bovenpaneel kunt u enkele regels van de tabel vastzetten, die worden weergegeven wanneer u door het document bladert. Markeer de lijn die u op het scherm wilt verankeren tijdens het scrollen. Klik hiervoor op de bijbehorende lijnaanwijzer in het linkerdeel van het programma.

Stap 5

Ga naar het tabblad "Weergave", waar u op de knop "Bevriesgebieden" in de groep "Venster" klikt. U kunt ook een hele kolom bevriezen voor horizontaal scrollen. Selecteer hiervoor het item "Eerste kolom bevriezen". Selecteer Bovenste rij bevriezen om slechts één regel zichtbaar te houden. Het koppelen van Excel-panelen is voltooid.

Stap 6

Om het gedockte gebied te verwijderen, gaat u opnieuw naar het menu "Beeld" - "Venster" - "Bevriesgebieden". Klik op "Niet-vastgezette gebieden" en klik op "OK".

Aanbevolen: