Hoe Het Bovenpaneel Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Bovenpaneel Te Herstellen
Hoe Het Bovenpaneel Te Herstellen

Video: Hoe Het Bovenpaneel Te Herstellen

Video: Hoe Het Bovenpaneel Te Herstellen
Video: Hoe plastic hellingen op ramen te maken 2024, Mei
Anonim

Hoewel softwareontwikkelaars de interface van hun producten zo veel mogelijk proberen te vereenvoudigen, kan het in sommige gevallen lang duren om de menuknop te vinden om de eenvoudigste opdracht uit te voeren. De bovenste menubalk in sommige toepassingen kan bijvoorbeeld verborgen zijn en alle pogingen om deze te herstellen eindigen in een mislukking.

Hoe het bovenpaneel te herstellen
Hoe het bovenpaneel te herstellen

instructies:

Stap 1

De nieuwste versies van de Office-softwaresuite (2007 en 2010) van Microsoft gebruiken de menubalk bovenaan het toepassingsvenster en wordt het lint genoemd als het primaire hulpmiddel voor de meeste bewerkingen. Als u dit paneel niet ziet in Word, Excel, Power Point en anderen, verplaats de cursor dan naar de linkerbovenhoek van het venster in het gebied met de knoppen "Opslaan", "Invoer ongedaan maken", "Opnieuw invoeren".

Stap 2

Klik op het meest rechtse pictogram met een pijl die naar beneden wijst. Klik in het menu dat wordt geopend op het laatste item: "Minimaliseer het lint". Het antwoord op deze actie is het uiterlijk van het hoofdpaneel op de plaats die u gewend bent.

Stap 3

Als u de bladwijzerbalk bent "verloren", die zich ook in het bovenste deel van het venster bevindt als een aparte menubalk, drukt u op de sneltoets Ctrl + Shift + B - de bladwijzerbalk verschijnt onmiddellijk. Dezelfde actie kan worden uitgevoerd door op het moersleutelpictogram te klikken en vervolgens de menu-items "Bladwijzers" en "Bladwijzerbalk weergeven" achter elkaar te selecteren.

Stap 4

In de Opera-browser kan elk paneel dat ontwikkelaars boven in het venster hebben geplaatst, worden verborgen en opnieuw worden weergegeven met de juiste opdracht. De lijst met opdrachten is toegankelijk door op de Opera-knop in de linkerbovenhoek van het venster te klikken. Selecteer het item "Werkbalken" in het menu en vink het vakje aan naast het paneel dat u nodig hebt (adressen, tabbladen, enz.) om het terug te zetten naar het werkvenster van de toepassing.

Stap 5

Als uw browser Firefox is, klikt u op de Firefox-knop en selecteert u de opdracht Opties om een menubalk te herstellen of te verbergen. En Internet Explorer-gebruikers klikken met de rechtermuisknop in het vrije gedeelte van het bladwijzerpaneel en markeren het paneel dat moet worden hersteld in het contextmenu.

Aanbevolen: