Geluid Bevestigen

Inhoudsopgave:

Geluid Bevestigen
Geluid Bevestigen

Video: Geluid Bevestigen

Video: Geluid Bevestigen
Video: Flamco Flexofit: De oplossing voor waterslag! 2023, Maart
Anonim

Heel vaak sturen we veel bestanden in berichten of e-mails. Sommige internetbronnen ondersteunen de functie van het toevoegen van audio-opnamen, en andere niet.

Geluid bevestigen
Geluid bevestigen

Noodzakelijk

  • - browser;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Als u een geluidsbestand wilt toevoegen aan een privé- of openbaar bericht op een sociaal netwerk, opent u het tekstinvoervenster, klikt u op de overeenkomstige vervolgkeuzemenuknop, selecteert u het gewenste nummer met behulp van de zoekfunctie en verzendt u het bericht. Als de gewenste compositie niet wordt gevonden op de gebruikte bron, voeg deze dan eenvoudig toe in de sectie "audio-opnames" met behulp van de knop "Bladeren".

Stap 2

Als u een geluidsbestand moet toevoegen aan een bron die het downloaden en afspelen van audio-opnamen niet ondersteunt, probeer dan een link toe te voegen aan de bron die het muziekbestand bevat. Om dit te doen, uploadt u het record vooraf naar een site voor het delen van bestanden of zoekt u het materiaal dat al beschikbaar is om te downloaden. Kopieer de link, plak deze in het bericht.

Stap 3

Als u een audio-opname per e-mail moet verzenden, zorg er dan voor dat de opname in dezelfde volgorde als alle andere bestanden kan worden toegevoegd. Als deze functie niet door de mailserver wordt geleverd, gaat u op dezelfde manier te werk als in de vorige paragraaf. U kunt het bestand ook in een archief verzenden.

Stap 4

Om dit te doen, klikt u er met de rechtermuisknop op, selecteert u "Toevoegen aan archief", selecteert u compressie-opties, wachtwoord, indien nodig, wijzigt u de naam, enz., Voeg vervolgens het bestand toe aan het bericht. Dit geldt met name voor forumgebruikers, aangezien velen van hen alleen het toevoegen van bestanden van een bepaald formaat ondersteunen.

Stap 5

Als u een audio-opname aan een bericht in ICQ wilt toevoegen, klikt u op de knop "Bestand verzenden" en selecteert u eenvoudig door bestanden op uw computer te bladeren de gewenste opname. Gewoonlijk ondersteunen ICQ-clients het verzenden van bestanden van elke extensie, maar ook de functie van hun verzending via het netwerk moet worden ingeschakeld in de programma-instellingen van elk van de deelnemers aan de dialoog - de afzender en de ontvanger, toestemming om het bestand van de laatste is vereist.

Populair per onderwerp