Netwerktoegang Beperken

Inhoudsopgave:

Netwerktoegang Beperken
Netwerktoegang Beperken

Video: Netwerktoegang Beperken

Video: Netwerktoegang Beperken
Video: Lessons learnt cyberattack UM 2024, April
Anonim

Het internet is een wereldwijd systeem van onderling verbonden computernetwerken dat is gebouwd op het gebruik van het IP-protocol en de routering van datapakketten. Dit netwerk vormt een wereldwijde informatieruimte die als fysieke basis dient voor het hele web. Vaak wordt het concept van "Internet" aangeduid als "World Wide Web" en "Global Web", en mensen gebruiken soms "Internet".

Netwerktoegang beperken
Netwerktoegang beperken

Noodzakelijk

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

Internettoegang is het middel en de methode waarmee gebruikers op afstand met elkaar in contact komen. Tegenwoordig wordt het woord "internet" in het dagelijks leven gebruikt. Meestal bedoelen we het World Wide Web en de informatie die erop beschikbaar is, en niet het fysieke netwerk zelf. Er zijn momenten waarop een persoon zijn computer moet loskoppelen van het netwerk. Dit kan van veel factoren afhangen. U moet bijvoorbeeld de netwerktoegang op uw computer volledig beperken vanwege een lange afwezigheid.

Stap 2

Om de verbinding met het netwerk volledig te verbreken, moet u eerst de juiste instellingen maken. U moet een besturingssysteem hebben waarop een modem is geïnstalleerd. Open op de taakbalk het menu Start. Selecteer "Configuratiescherm". Klik op het pictogram "Netwerkverbindingen". Als er geen pictogram is, klik dan op de voetnoot aan de linkerkant "Overschakelen naar klassieke weergave". Dit wordt gedaan om het voor jezelf gemakkelijker te maken om te zoeken. In de klassieke weergave worden alle tabbladen weergegeven.

Stap 3

Selecteer in het geopende venster de netwerkverbinding die u nodig hebt. Roep het contextmenu op en klik met de rechtermuisknop op het pictogram. Klik op het tabblad "Uitschakelen". U kunt netwerktoegang ook weer inschakelen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het verbindingspictogram en selecteer het tabblad "Inschakelen". U kunt de status van internet controleren door met de rechtermuisknop op het verbindingspictogram te klikken. Selecteer vervolgens de kolom "Status". Volledige informatie over de huidige netwerkverbinding wordt weergegeven. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het in- of uitschakelen van internettoegang met slechts een paar eenvoudige stappen wordt uitgevoerd, dus er zijn geen speciale besturingssysteemvaardigheden vereist.

Aanbevolen: