Hoe Installeer Ik Het Stuurprogramma Voor Toshiba Satellite

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Het Stuurprogramma Voor Toshiba Satellite
Hoe Installeer Ik Het Stuurprogramma Voor Toshiba Satellite

Video: Hoe Installeer Ik Het Stuurprogramma Voor Toshiba Satellite

Video: Hoe Installeer Ik Het Stuurprogramma Voor Toshiba Satellite
Video: How To Download u0026 Update Toshiba Drivers [Working 2020] 2024, Mei
Anonim

Het installeren van stuurprogramma's voor een mobiele computer is een zeer belangrijk proces om deze in te stellen. Het gebruik van up-to-date programma's verbetert de prestaties en stabiliteit van uw mobiele pc.

Hoe installeer ik het stuurprogramma voor Toshiba Satellite
Hoe installeer ik het stuurprogramma voor Toshiba Satellite

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Installeer na het installeren van het besturingssysteem het antivirusprogramma en stel een internetverbinding in. Open de Russischtalige versie van de officiële website van Toshiba. Klik op de link "Laptops en opties" onder de categorie "Productsites".

Stap 2

Beweeg uw cursor over het veld "Ondersteuning en download bestanden". Selecteer Downloaden. Nadat u een nieuwe pagina hebt geopend, klikt u op de knop "Download" die betrekking heeft op de categorie "Drivers".

Stap 3

Vul het verstrekte formulier in. Geef in de kolom "Type product" de parameter "Laptop" op. Selecteer in de volgende kolom Satelliet. Vul de rest van de velden in de tabel in. Zorg ervoor dat u het besturingssysteem selecteert dat u momenteel gebruikt.

Stap 4

Download de vereiste driverkits en applicaties. Klik hiervoor op de pijl in de kolom "Type". Nadat de bestanden zijn gedownload, opent u de map waarin ze zijn opgeslagen.

Stap 5

Installeer eerst alle geselecteerde applicaties. Om dit te doen, voert u de exe-bestanden één voor één uit en volgt u het stapsgewijze menu om de installatie van de programma's correct te voltooien.

Stap 6

Start uw laptop opnieuw op. Druk op de combinatie van de toetsen Win en E. Nadat u Windows Verkenner hebt gestart, klikt u op de knop Systeemeigenschappen en klikt u op de koppeling Apparaatbeheer.

Stap 7

Zoek apparatuur die is gemarkeerd met een uitroepteken. Klik met de rechtermuisknop op de naam en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken". Schakel over naar de handmatige modus voor het installeren van bestanden door het juiste veld te selecteren.

Stap 8

Geef nu de map op waar u de bestanden van de site hebt gedownload. Herhaal deze procedure om de stuurprogramma's voor andere apparaten bij te werken. Als bepaalde bestanden niet werken voor de gewenste apparaten, open dan de Toshiba-website opnieuw en download alternatieve stuurprogramma's.

Stap 9

Start uw mobiele computer opnieuw op. Open het menu Apparaatbeheer opnieuw. Als alle apparaten stabiel zijn, wordt geen van hen gemarkeerd met een uitroepteken.

Aanbevolen: