Hoe Elfjes Te Installeren Install

Inhoudsopgave:

Hoe Elfjes Te Installeren Install
Hoe Elfjes Te Installeren Install

Video: Hoe Elfjes Te Installeren Install

Video: Hoe Elfjes Te Installeren Install
Video: Install a PWA on the home screen - Progressive Web App Training 2024, April
Anonim

Naast patches zijn er nog andere mogelijkheden om de functionaliteit van een mobiele telefoon uit te breiden. Een daarvan is het uitvoeren van de processorcode van apparaten op NewSGold-platforms, d.w.z. de mogelijkheid om uw eigen applicaties te maken die op dezelfde manier werken als Siemens-software en de Elf-standaard gebruiken. Vanaf hier kregen de elfen hun naam.

Hoe elfjes te installeren install
Hoe elfjes te installeren install

Noodzakelijk

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - Sony Ericsson-telefoon.

instructies:

Stap 1

Bepaal de firmwareversie van je telefoon om de elfen te gebruiken. Installeer, afhankelijk van de versie, een van de patch sets: Elfpack, als je de master patch niet gebruikt; Elflader, als je een NewsGold-platform hebt met een bibliotheek met functies; of Elloader met een grote bibliotheek met functies. Houd er rekening mee dat de bibliotheek met gebruikte functies regelmatige updates vereist, omdat ze constant worden aangevuld, en het gebruik van nieuwe elven samen met oude bibliotheken zal onvoorspelbare gevolgen met zich meebrengen.

Stap 2

Maak de volgende mappen en bestanden aan om elven op je telefoon te installeren: 4: / Zbin / Daemons /, 4: / Zbin / etc /, 4: /Zbin/etc/extension.cfg. Plaats de elf-bestanden in de map Zbin of in de submappen, afhankelijk van het specifieke element dat moet worden geïnstalleerd. Kopieer in de map Zbin / Daemons die elven die automatisch worden gestart wanneer de telefoon wordt opgestart.

Stap 3

Kopieer de tekstconfiguratiebestanden naar de map Zbin / etc. Schrijf in het bestand extension.cfg de bestandsextensieassociaties. Zorg ervoor dat de regel met het sterretje aan het begin de laatste is. Schrijf elke regel in de volgende vorm: extensie, dan het pad naar het elfbestand zonder spaties.

Stap 4

Houd er rekening mee dat het lossen van elfen die geen demonen zijn, alleen mogelijk is na het opnieuw opstarten van de telefoon, als deze bewerking niet in de applicatie zelf is voorzien. Om een elf die een demon is te verwijderen, verwijdert u deze uit de map Deamons voordat u de telefoon opnieuw start, of wijzigt u de bestandsextensie in een andere.

Stap 5

Aanbevelingen voor het installeren van specifieke versies van elfjes voor verschillende modellen Sony Ericsson-telefoons, evenals installatiebestanden, vindt u op het forum via de volgende link https://semasterz.net/sonyericsson-1869.html. Lijst met onderwerpen met elfjes https://semasterz.net/forum50.html. Let op: om bestanden van het forum te downloaden, moet u de registratieprocedure doorlopen.

Aanbevolen: