Waar Is Het Asus Webstorage-programma Voor?

Inhoudsopgave:

Waar Is Het Asus Webstorage-programma Voor?
Waar Is Het Asus Webstorage-programma Voor?

Video: Waar Is Het Asus Webstorage-programma Voor?

Video: Waar Is Het Asus Webstorage-programma Voor?
Video: Asus WebStorage - Облако От Asus 2024, Mei
Anonim

ASUS WebStorage is een van de cloudopslagservices. Met WebStorage kunnen gebruikers persoonlijke gegevens hosten en opslaan om te delen met vrienden of als back-up. Om de service te gebruiken, moet u de registratieprocedure doorlopen en een speciale client downloaden.

Waar is het asus webstorage-programma voor?
Waar is het asus webstorage-programma voor?

Beschrijving

ASUS WebStorage is een van de meest bekende clouddiensten die vandaag beschikbaar zijn. Elke gebruiker die zich aanmeldt voor een account, krijgt ongeveer 5 GB persoonlijke ruimte toegewezen die kan worden gebruikt om bestanden op te slaan (bijvoorbeeld afbeeldingen of documenten). Elk van de opgeslagen items kan worden verzonden naar vrienden die ook een WebStorage-account hebben.

De service kan worden gebruikt om back-ups van belangrijke documenten op te slaan.

De cloudtechnologie die door ASUS wordt gebruikt, geeft de systeemgebruiker toegang tot bestanden vanaf elk apparaat dat ze gebruiken. Een document dat via een computer op een WebStorage-server is opgeslagen, kan bijvoorbeeld worden geüpload via een telefoon, tablet of andere computer met een speciale client. ASUS WebStorage is beschikbaar voor Windows-, MacOS-, Android-, iOS-, Windows Phone- en Linux-platforms.

Accountregistratie

Ga naar de officiële website van de service en klik op de link "Registreren" in de rechterbovenhoek van het scherm. Voer op de nieuwe pagina de gevraagde informatie in. Voer uw e-mailadres in als WebStorage ID. Stel ook een wachtwoord in dat later zal worden gebruikt bij het inloggen op het systeem. Accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst en klik op Volgende.

U kunt ook een map op uw computer instellen waarin bestanden voortdurend worden gesynchroniseerd met de ASUS-server.

Controleer uw e-mail en volg de link uit de brief van ASUS. Zo bevestigt u de koppeling van het adres aan het account en krijgt u naast de oorspronkelijke 3 GB extra schijfruimte.

Op de servicepagina ziet u een bestandsbeheerder waarmee u uw beschikbare documenten kunt beheren. U kunt gedownloade bestanden zowel in het browservenster als met behulp van extra applicaties beheren. Om een document vanaf een computer te uploaden, is de standaard WebStorage-interface prima, maar als u van plan bent documenten te uploaden met uw mobiele telefoon of tablet, installeer dan een extra applicatie met dezelfde naam. Het programma is beschikbaar in de applicatiewinkel (AppStore, iTunes, Play Market en Market) van uw apparaat.

Voer het programma uit met behulp van de snelkoppeling die is gemaakt in het menu van de machine en voer de accountinformatie in die u tijdens de registratie hebt opgegeven. Nadat u bent ingelogd, kunt u de gewenste bestanden zowel downloaden als uploaden naar uw apparaat.

Aanbevolen: