Hoe Igi-2-codes In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Igi-2-codes In Te Voeren
Hoe Igi-2-codes In Te Voeren

Video: Hoe Igi-2-codes In Te Voeren

Video: Hoe Igi-2-codes In Te Voeren
Video: IGI- 2 Cheat Code for pc II Unlimited Health and Ammo 2024, April
Anonim

Er zijn speciale codes voor het computerspel Project IGI 2: Covert Strike, waarvan het gebruik bepaalde mogelijkheden voor de speler opent. Ze worden ingevoerd in de spelmodus. Er zijn slechts een klein aantal cheatcodes beschikbaar voor dit spel.

Hoe igi-2-codes in te voeren
Hoe igi-2-codes in te voeren

Noodzakelijk

toetsenbord met Latijnse lay-out

instructies:

Stap 1

Om de sleutels in het spel Project IGI 2: Covert Strike in te voeren, voert u de volgende waarde in: NADA. Voer daarna één voor één de cheatcodes in die je wilt gebruiken om toegang te krijgen tot extra functies. Houd er rekening mee dat niet alle codes correct kunnen werken, in sommige gevallen kan het programma crashen of kunnen de noodzakelijke wijzigingen gewoon niet plaatsvinden.

Stap 2

Om de onkwetsbaarheidsmodus in het spel Project IGI 2: Covert Strike te activeren, voert u de code ALLGOD in. Om toegang te krijgen tot de oneindige hoeveelheid munitie in dit spel, voer je de ALLAMMO cheat code in. Als het door jou gekozen niveau van slagen voor het spel te moeilijk voor je bleek te zijn, verander het dan met het EASY-commando.

Stap 3

Als je vrije toegang tot alle missies wilt openen zonder een gefaseerde passage van de gameplay, gebruik dan de toetscombinaties Ctrl (Links) + Shift (links) +9, ga daarna naar de keuze van de missie. Als alle posities worden weergegeven, dan heb je alles goed gedaan.

Stap 4

Om alle vijanden uit te schakelen, ga je naar de map waar je de gamebestanden hebt geïnstalleerd. Zoek de Mission-map erin, die op zijn beurt drie extra Location-submappen heeft. Ze bevatten mappen met niveaus Niveaus, en daarin zijn er ook weer mappen met de naam Al. Hernoem de directory, bijvoorbeeld naar Al2. Start het spel, waarna je zult zien dat de vijanden erin stilstaan, maar de tanks en hun wapens nog wel werken.

Stap 5

Houd er rekening mee dat de gameplay veel interessanter is als je er alleen doorheen gaat, dus probeer zo min mogelijk cheatcodes te gebruiken en breng over het algemeen minder tijd door achter de computer.

Aanbevolen: