Snel Een Huis Bouwen In Minecraft

Inhoudsopgave:

Snel Een Huis Bouwen In Minecraft
Snel Een Huis Bouwen In Minecraft

Video: Snel Een Huis Bouwen In Minecraft

Video: Snel Een Huis Bouwen In Minecraft
Video: Minecraft House Speedbuild Timelapse 2024, April
Anonim

In Minecraft ligt de speler op de loer voor veel gevaren - vijandige monsters dwalen in het donker en wachten gewoon op de mogelijkheid om aan te vallen. De redding van hen is te vinden onder het dak van het eenvoudigste, verlichte huis, dat beter snel kan worden gebouwd.

Snel een huis bouwen in minecraft
Snel een huis bouwen in minecraft

instructies:

Stap 1

Zoek een geschikte plek voor het huis, een vlak gebied is het beste. Verzamel vijf houtblokken en maak een bijl. Hak zoveel mogelijk bomen om met een bijl; hout is een geweldig materiaal voor je eerste huis. Je hebt verschillende stapels planken nodig (64 eenheden in een stapel), wat betekent dat je ongeveer een stapel hout nodig hebt.

Stap 2

Verzamel wat kasseien, dat is goed voor de fundering. Geplaveide steen is gemakkelijk te delven met een stenen houweel. Geplaveide stenen kunnen meestal worden gevonden door letterlijk twee blokken naar beneden te graven. De plek die vrijkomt van de kasseien kan in de toekomst worden gebruikt als ondergrondse berging.

Stap 3

Leg de fundering neer, het eerste huis mag niet groot zijn - 4X5 blokken zijn voldoende. Er kan meer worden gedaan als de middelen voldoende zijn.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Begin muren te bouwen, als je een gebrek aan middelen hebt, bouw ze dan twee blokken hoog, laat ramen in één blok onder het dak zodat monsters er niet doorheen kunnen. Na het voltooien van de constructie van de muren, zorgt u voor het dak. Om het proces te versnellen, kan het dak plat worden gemaakt, na verloop van tijd kan het opnieuw worden gedaan.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Het laatste wat je moet doen is de deur. Deuren zijn gemaakt van zes planken die in twee verticale strepen op een werkbank zijn gerangschikt. Je kunt een enkele deur maken, je kunt een dubbele deur maken. Houd er rekening mee dat als je op een hoge moeilijkheidsgraad speelt, zombies houten deuren kunnen afbreken.

Stap 6

Daarna hoef je alleen nog maar het huis aan te steken met fakkels, een paar kisten te maken, een werkbank, een fornuis en een bed. Alles. U kunt intrekken. Zo'n snel huis kan een goede tijdelijke basis worden, of misschien een langdurige woning, waarrond je boerderijen kunt bouwen, dieren kunt fokken en het territorium kunt verbeteren.

Stap 7

Met Minecraft kun je op elk moment eenvoudig een huis herbouwen of voltooien. Het huis kan naar de zijkanten en naar beneden worden uitgebreid, het is vooral handig om een persoonlijke ingang naar de kerker te maken en geleidelijk mijnen te ontwikkelen.

Aanbevolen: