Hoe Een Huis In Minecraft Te Privatiseren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Huis In Minecraft Te Privatiseren
Hoe Een Huis In Minecraft Te Privatiseren

Video: Hoe Een Huis In Minecraft Te Privatiseren

Video: Minecraft: How To Build A Small Modern House Tutorial (#11) 2022, December
Anonim

Wanneer u Minecraft op het netwerk speelt, moet u weten hoe u de veiligheid van uw eigendom kunt garanderen. Om te voorkomen dat ongeautoriseerde toegang persoonlijke eigendommen worden, moet je leren hoe je een huis in Minecraft kunt privatiseren.

Hoe een huis privé te maken in minecraft
Hoe een huis privé te maken in minecraft

instructies:

Stap 1

Om een ​​huis op slot te doen, moet je een bijl maken. Absoluut elk gereedschap is geschikt: van hout, steen of zelfs goud.

Stap 2

Om de bijl vanuit het menu te bellen, open je de Minecraft-gamechat door op de T-toets te drukken en de opdracht / toverstaf te typen.

Stap 3

Markeer met de bijl het eerste punt van de regio waar het huis staat. Druk hiervoor op de linkermuisknop. Markeer met de rechtermuisknop de tegenoverliggende hoek bovenaan. In de kubus, die als resultaat van deze operaties bleek te zijn, zou je hele huis moeten worden geplaatst.

Stap 4

Nadat de punten in de chat zijn gemarkeerd, moeten de bijbehorende inscripties verschijnen, inclusief de coördinaten en het aantal privéblokken.

Stap 5

Om een ​​huis in Minecraft te privatiseren, moet je de opdracht / regioclaim invoeren en de regio een privénaam geven. Als u in de chat de inscriptieregio zag opgeslagen als (uw naam), betekent dit dat de privé correct is uitgevoerd.

Stap 6

Om erachter te komen wie de eigenaar is van het "mesh" verzegelde gebied en het huis erop, moet je er met de rechtermuisknop op klikken (en in nieuwe versies van het spel moet je dit doen met een stok in je hand). Gebruik de opdracht / rg list om de naam van uw regio te achterhalen.

Stap 7

Als je het privégedeelte van het huis wilt bewerken, pak dan een bijl en pas dienovereenkomstig aan.

Stap 8

Je vindt het vast leuk om Minecraft met je vrienden te spelen. Laat ze uw vergrendelde huis gebruiken door de opdracht / region addowner (/ region removeowner) in te voeren en hun namen toe te voegen aan de lijst met eigenaren.

Stap 9

Nu weet je hoe je een huis in Minecraft kunt privé maken. Wanneer u de game de volgende keer laadt, moet u ervoor zorgen dat uw eigendommen worden beschermd tegen de invallen van vijanden.

Populair per onderwerp