De Interfacetaal Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Interfacetaal Wijzigen
De Interfacetaal Wijzigen

Video: De Interfacetaal Wijzigen

Video: De Interfacetaal Wijzigen
Video: Wijzig de interfacetaal in Office 2024, Mei
Anonim

Als u een besturingssysteem heeft waarvan u de standaardtaal niet kent, kunt u deze altijd wijzigen. Als er een Engelstalige gelicentieerde versie van Windows is en u wilt deze niet wijzigen, maar wilt u de interfacetaal naar een andere wijzigen, dan zal dit enige tijd en geduld vergen. Maar uiteindelijk hebt u de gewenste Windows-interfacetaal geïnstalleerd.

De interfacetaal wijzigen
De interfacetaal wijzigen

Noodzakelijk

Windows-computer, internettoegang, MUI-taalpakket, Vistalizator-hulpprogramma

instructies:

Stap 1

Helaas kunt u de interfacetaal in de snelle modus alleen wijzigen in de nieuwste versies van het Windows 7-besturingssysteem (Enterprise en Ultimate). Voor andere versies van Windows moet u speciale taalpakketten installeren.

Stap 2

In Windows XP moet u het juiste taalpakket met de naam Multilingual User Interface (MUI) downloaden. Bovendien, als u bijvoorbeeld de Russische interfacetaal wilt installeren, download dan respectievelijk de Russische MUI.

Stap 3

Nadat u het gewenste MUI-pakket hebt gedownload, start u het. Er verschijnt een menu van waaruit u de installatie kunt starten. Het is heel simpel. Het enige dat u hoeft te kiezen, is het Servicepack van uw besturingssysteem. Als u niet weet welk Service pack u heeft, klik dan met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer". Selecteer vervolgens in het menu dat verschijnt de opdracht "Eigenschappen". Er verschijnt een venster met basissysteeminformatie. Hierin staat informatie over het Servicepack van uw besturingssysteem.

Stap 4

Als uw besturingssysteem Windows 7 of Vista is, kunt u de interfacetaal wijzigen met een speciaal hulpprogramma. Het heet Vistalizator. U moet dit programma specifiek voor uw versie van het besturingssysteem downloaden. Als u Windows 7 heeft, moet u er daarom voor downloaden. De versies van het programma voor Windows 7 en Vista zijn niet compatibel. Na het downloaden van de vereiste versie van het programma, installeer het, maar start het niet meteen. Download eerst het vereiste "Taalpakket" van internet.

Stap 5

Start nu de Vistalizator-app. Geef via het programmamenu de map op voor het gedownloade "Taalpakket" en klik op "Taal wijzigen". Daarna zal de taal van de interface van het besturingssysteem veranderen. U kunt de interfacetaal op elk moment wijzigen.

Aanbevolen: