Hoe Warface Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Warface Te Installeren
Hoe Warface Te Installeren

Video: Hoe Warface Te Installeren

Video: Hoe Warface Te Installeren
Video: How To Download and Install Warface for Pc Free 2024, Mei
Anonim

De afgelopen jaren zijn verschillende online shooters erg populair geworden. Een van de meest prominente vertegenwoordigers van dit genre is het WarFace-spel. Tegenwoordig heeft ze miljoenen fans over de hele wereld.

Hoe warface te installeren
Hoe warface te installeren

instructies:

Stap 1

Je kunt meer te weten komen over het WarFace-spel en beslissen of je het wilt downloaden of niet, door de video's en schermafbeeldingen op de officiële website van het spel te bekijken. Als je hebt besloten dat deze game bij je past, is het de moeite waard om het proces van het installeren van WarFace op je computer te begrijpen.

Stap 2

Als je de game wilt downloaden, kun je het beste naar de officiële website van de game gaan en vanaf daar de installatie starten. Om dit te doen, moet u de zoekopdracht "game Warface officiële site" in de zoekmachine invoeren of onmiddellijk de URL van de site in de browser invoeren.

Stap 3

Op de hoofdpagina van de officiële site van het Warface-spel zie je secties zoals "Nieuws", "Over het spel", "Beoordelingen", "Download", enz. Om de game te downloaden, moet je naar het gedeelte "Download" gaan of op het pictogram "Game downloaden" aan de rechterkant van de hoofdpagina van de site klikken.

Stap 4

Nadat je op deze knop hebt geklikt, begint je browser automatisch met het downloaden van de gameloader. Het "weegt" ongeveer 3-4 megabytes.

Stap 5

Nadat u dit installatieprogramma heeft uitgevoerd, vinkt u het vakje aan en accepteert u daarmee de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst. Klik vervolgens op "Doorgaan". Daarna moet je wachten terwijl de bootloader een beschikbare versie van het spel vindt en begint met installeren.

Stap 6

Nadat je de game hebt geïnstalleerd, moet je erin gaan, een van de drie servers kiezen (Alpha, Bravo, Charlie) en je personage maken. Je kunt een ander uiterlijk voor je Warface-jager kiezen, een originele bijnaam bedenken en beginnen met spelen, waarbij je geleidelijk de service opschuift.

Aanbevolen: