Kronen Verdienen In Warface

Inhoudsopgave:

Kronen Verdienen In Warface
Kronen Verdienen In Warface

Video: Kronen Verdienen In Warface

Video: Kronen Verdienen In Warface
Video: БАГ НА ПОЛУЧЕНИЯ ДОНАТ ОРУЖИЯ ЗА ВАРБАКСЫ В WARFACE - Выход Нового Шутера от Mail Ru, Обзор Игры 2024, Mei
Anonim

Kronen, zoals warbucks, zijn een van de soorten in-game Warface-valuta. Een zeldzame soort, maar daardoor nog begeerlijker. Unieke wapens met eigenschappen die superieur zijn aan andere monsters kunnen alleen voor kronen worden gekocht. Maar om deze valuta te krijgen en toegang te krijgen tot een nieuw arsenaal, zal de speler hard moeten werken.

Kronen verdienen in Warface
Kronen verdienen in Warface

instructies:

Stap 1

Om kronen te verdienen in Warface, start je het spel en maak je een personage. Spaar geld voor degelijk materiaal en doe ervaring op. Selecteer in het gamemenu de lijst met PvE-missies en voltooi alle missies met een gemakkelijke moeilijkheidsgraad.

Stap 2

Vorm van tevoren een team van bekende spelers om PvE-missies van gemiddelde, hoge en zeer hoge moeilijkheidsgraad te voltooien. Bespreek de samenstelling van het team en jouw rol daarin.

Stap 3

Start de missie en begin actief met het uitroeien van vijanden. Dood ze op een bepaalde manier om mini-prestaties te krijgen, waarvoor kronen worden betaald. Richt tijdens het gevecht op het hoofd en dood 4 tegenstanders met headshots in 5 seconden, waarvoor je de prestatie Brain ontvangt. Gebruik het mes om 2 vijanden achter elkaar te doden en de Butcher-prestatie te behalen. Blaas 2 vijanden op met een granaat en behaal de prestatie Grenadier. Help 3 teamgenoten het obstakel te beklimmen en de Assistent-prestatie te behalen.

Stap 4

Zodra je team de juggernaut-baas ontmoet, als je personageklasse Stormtrooper of Sniper is, begin je op de vijand te schieten. Ga er van achteren omheen en richt op de energoran - de enige kwetsbare plek. Wanneer je kritieke schade oploopt, verberg je dan in dekking en wacht op de hulp van een hospik en een ingenieur.

Stap 5

Als de klasse van je personage Medic of Engineer is, probeer dan geen gevechten aan te gaan, tenzij dit absoluut noodzakelijk is. Vind gewonde metgezellen en herstel hun gezondheid en bepantsering. Zodra de gezondheidsindicator van de baas bijna nul is, open je orkaanvuur en probeer je hem eerst te doden. Als het jouw schot is dat het leven van de vijand beëindigt, ontvang je gegarandeerd kronen.

Stap 6

Nadat je de baas hebt verslagen, ga je door de missie tot het einde. Blijf je teamgenoten helpen en vijanden doden totdat je het laatste checkpoint bereikt en het spel voorbij is. Daarna begint een speciaal programma met het tellen van de punten die zijn ontvangen voor gedode tegenstanders, voor mini-prestaties, voor het helpen van strijdmakkers. De berekening zal in ongeveer een dag worden voltooid. Ga na deze tijd opnieuw naar het spel en je zult zien dat er, naast warbucks, een bepaald aantal kronen naar je account is overgemaakt.

Aanbevolen: