Snel Warbucks Verdienen In Warface

Inhoudsopgave:

Snel Warbucks Verdienen In Warface
Snel Warbucks Verdienen In Warface

Video: Snel Warbucks Verdienen In Warface

Video: Snel Warbucks Verdienen In Warface
Video: ЭТИ 30 ОШИБОК ДЕЛАЮТ ВСЕ НУБЫ WARFACE ! 2024, Mei
Anonim

Warbucks is een van de soorten in-game valuta van het computerspel Warface. Op hen verwerft de speler wapens en uitrusting. Hoe hoger de kenmerken van het wapen, hoe hoger de prijs. Door krachtige wapens en duurzame uitrusting te kopen, krijgt de speler een grotere kans om te overleven en meer Warbucks te verdienen. Omdat hij gulzig is voor de aankoop van nieuwe wapens, loopt de speler het risico lange tijd vast te zitten in de laatste gelederen van Warface-jagers.

Snel warbucks verdienen in Warface
Snel warbucks verdienen in Warface

instructies:

Stap 1

Om snel warbucks te verdienen in Warface, start je het spel en maak je een personage. Haast je niet om onmiddellijk wapens voor hem te kopen met al het beschikbare geld. Selecteer in het gamemenu de lijst met PvE-missies en, als je een geschikte hebt gevonden, word je lid van het spelende team.

Stap 2

Probeer tijdens de uitvoering van zo'n missie actief te zijn: genees je strijdmakkers, als je personage een hospik is, repareer hun pantser, als een ingenieur, vul de munitie van je strijdmakkers aan, als het een aanvalsvliegtuig is. Probeer tegelijkertijd zoveel mogelijk vijanden te vernietigen met alle beschikbare middelen.

Stap 3

Zodra je de baas van het level ontmoet, neem je het meest actief deel aan de vernietiging ervan. Wanneer hij wordt afgeleid door je strijdmakkers, doe dan mee aan de strijd en schiet op de meest kwetsbare plekken van de vijand (de energierugzak op de rug is bij de juggernaut, de cockpit bij het gevechtspak, de staartrotor bij de helikopter). Op basis van de resultaten van je acties aan het einde van de missie, krijg je warbucks bijgeschreven.

Stap 4

Nadat je hebt deelgenomen aan PvP-gevechten, vernietig je vijandelijke spelers. Gebruik niet de capaciteiten van een hospik, een ingenieur en een aanvalsvliegtuig om de middelen van andere spelers hier te herstellen, maar probeer zo vaak en zo veel mogelijk te schieten om de vijanden te raken. Warbucks wordt toegekend voor elke hit en kill aan het einde van het gevecht.

Stap 5

Wanneer, na talloze gevechten, je niveau stijgt en je kapitaal toeneemt, voel je dan vrij om voorheen ontoegankelijke wapens te kopen. Start daarna een nieuw gevecht, overtreft de vijand in vuurkracht en verdien nog meer Warbucks.

Stap 6

Een andere manier om in-game valuta te krijgen, is door naar het spel te gaan en Lucky Boxes te kopen in de winkel. Als je ze tijdens het spel bezit, verschijnen er verschillende verrassingen voor je personage, waaronder grote hoeveelheden warbucks, die moeten worden opgepakt.

Stap 7

Een andere manier om snel warbucks te verdienen in Warface is door een VIP-account aan te schaffen. Om dit te doen, selecteert u het pictogram "VIP-account kopen" in het spelmenu en betaalt u het ingestelde bedrag met een van de methoden die door het spel worden aangeboden. Start het spel en doe mee aan de strijd. Nu, voor elke gedode vijand, ontvang je bijna twee keer zoveel warbucks.

Aanbevolen: