Hoe Speel Je Skyrim

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Skyrim
Hoe Speel Je Skyrim

Video: Hoe Speel Je Skyrim

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to beat Skyrim without Walking 2023, Februari
Anonim

The Elder Scrolls Skyrim is een voortzetting van de cult-RPG waarin de speler zich in de wereld van het verleden zal storten en de heer van alle draken zal worden. Dit spel werd genomineerd voor de prijs voor Beste Spel van het Jaar.

Hoe speel je Skyrim
Hoe speel je Skyrim

Introductie van de Elder Scrolls Skyrim

The Elder Scrolls Skyrim is een spel met een brede en echt levende wereld. Hier heeft de speler het recht om te doen wat hij wil. Na de allereerste taak, waarbij je aan de draak moet ontsnappen, kan de speler missies voltooien, of anders doen - de wereld van The Elder Scrolls Skyrim gaan verkennen.

De speler kan op een eerlijke manier geld verdienen, of hij kan verschillende goederen en apparaten stelen, hij kan de helden van het spel beschermen of juist doden. Iedereen die een installatie-cd of een image heeft, kan dit spel spelen.

Basisregels voor het spelen van The Elder Scrolls Skyrim

Voordat het spel zelf begint, wordt de gebruiker gevraagd om een ​​van de verschillende rassen te kiezen: Orc, Nord, Khajiit, Imperial, Argonian, Redguard, Breton, High Elf, Dark Elf en Wood Elf (de keuze van dit of dat ras heeft praktisch geen invloed op de uitkomst van het spel). Elk van hen heeft speciale mogelijkheden. In The Elder Scrolls Skyrim kan de speler zijn karakter ontwikkelen.

Het is noodzakelijk om te focussen op de ontwikkeling van het personage, omdat dit op verschillende manieren kan worden gedaan. De eerste manier is om speciale boeken te zoeken en te kopen die een bepaalde vaardigheid vergroten (de vaardigheden ontwikkelen zich vanzelf). De tweede manier is om je vaardigheden voortdurend te verbeteren. De speler kan bijvoorbeeld smeden leren en op het hoogste niveau kan hij unieke bepantsering en wapens maken.

Je kunt spelen als een goochelaar, maar ook als een boogschutter of een krijger - de keuze hangt direct af van de gebruiker. Er wordt gepompt aan vaardigheden, je kunt wapens en bepantsering kopen in winkels, ze verbeteren en het kwaad bestrijden. Karakterklassen zijn bijna tot het maximum vereenvoudigd. Nu, om een ​​vaardigheid te verbeteren, moet de speler een nieuw niveau bereiken, en pas daarna kan hij elke vaardigheid vergroten.

Een van de belangrijkste innovaties is het doden van draken en het absorberen van hun kracht. Door deze of gene draak te doden, kan het personage de ziel van de draak absorberen. Daarna kan hij een van de woorden van kracht activeren (een van de krachtigste vaardigheden).

Een belangrijk voordeel van dit spel is dat de speler zelf bepaalt welke taak hij op zich neemt en in welke volgorde hij deze uitvoert. Hij kan elke kant kiezen die hij wil - de mensen helpen die de taak op zich nemen of tegen hen zijn. In The Elder Scrolls Skyrim kan de speler communiceren met een groot aantal items (bijna alles) en met veel personages.

Populair per onderwerp