Hoe Te Herstellen Van Vampirisme In Skyrim

Inhoudsopgave:

Hoe Te Herstellen Van Vampirisme In Skyrim
Hoe Te Herstellen Van Vampirisme In Skyrim

Video: Hoe Te Herstellen Van Vampirisme In Skyrim

Video: Hoe Te Herstellen Van Vampirisme In Skyrim
Video: Скайрим Как вылечить вампиризм? 2024, Mei
Anonim

Vechtend met verschillende monsters in skyrim, kun je vaak besmet raken met vampirisme van hen. De negatieve gevolgen van deze ziekte zijn onder meer een afname van de gezondheid, magie en uithoudingsvermogen van de held onder de stralen van de zon. De positieve aspecten van vampirisme: verhoogde weerstand tegen de elementen en de mogelijkheid om krachtigere magie te gebruiken. Wat voor hem nuttiger is, bepaalt de speler zelf.

Hoe te herstellen van vampirisme in Skyrim
Hoe te herstellen van vampirisme in Skyrim

instructies:

Stap 1

De eerste manier om te herstellen van vampirisme in Skyrim is door een weerwolf te worden. Om dit te doen, ga je naar de Whiterun-locatie en vind je het huis van de Companions. Praat met de personages erin en voltooi hun taken. Als u wordt aangeboden, stemt u ermee in om deel te nemen aan de ceremonie. Zoek de ingrediënten die je voor hem nodig hebt en ga naar de Underforge-locatie. Neem daar deel aan het ritueel van Transformatie. Daarna zal vampirisme voorbijgaan, vervangen door weerwolf.

Stap 2

Een van de manieren om volledig te herstellen van vampirisme in skyrim is om het te genezen van een speciaal personage. Reis naar de Falkreath-locatie en vind de Dead Man's Honey Inn. Vraag zijn baasje naar de recente geruchten, als hij vertelt over de wetenschapper Falion, die vampiers bestudeert, krijg je een opdracht om hem te vinden.

Stap 3

Ga naar de Morphal-locatie en vind daar het huis van de wetenschapper. Praat met hem en vertel hem dat je een remedie voor vampirisme nodig hebt. Nadat je een zoektocht van hem hebt ontvangen om de Black Soul Gem te vinden en te vullen, praat je opnieuw met Falion en koop je hem van dit personage. Als je niet genoeg geld hebt, zoek dan naar necromancers in de buurt en haal de Black Soul Gem uit hun schuilplaats.

Stap 4

Koop daarna de Soul Trap-spreuk van de wetenschapper. Reis naar het westen naar Fort Snowhawk en neem het op tegen de handlangers van de Necromancer. Nadat je ze hebt afgehandeld, spreek je de Soul Capture-spreuk uit op de necromancer en dood je hem. Open je inventaris en kijk naar de Black Soul Gem. Als het vol blijkt te zijn, ga dan terug naar de wetenschapper, zo niet, dwaal door de buurt op zoek naar een ander intelligent wezen. Zodra je dit hebt gevonden, spreek je de spreuk opnieuw uit en dood je hem om de Black Soul Gem te vullen.

Stap 5

Keer terug naar Falion, laat hem weten dat je de steen met een ziel hebt gevuld en maak een afspraak in het bos op een bepaald tijdstip. Aangekomen op de aangegeven plaats, vernietig alle levende wezens om hem heen en wacht op de komst van de wetenschapper. Praat met hem en hij zal je genezen van vampirisme.

Stap 6

Als je onlangs vampirisme hebt opgelopen, zoek dan gewoon een handelaar en koop een drankje voor alle ziekten van hem. Drink het en genees.

Stap 7

Een andere manier om van vampirisme te herstellen, is door naar de dichtstbijzijnde tempel te lopen waar een altaar staat. Activeer het en het zal je genezen van alle ziekten, inclusief vampirisme.

Stap 8

Een andere manier is om naar de Whiterun-locatie op het centrale plein te gaan. Daar, in de buurt van het beeld van een krijger die tegen een draak vecht, vind je de kapel van Talos. Ga het binnen en activeer het altaar. Uw ziekte geneest automatisch.

Aanbevolen: