Een Wachtwoord Op Skype Zetten

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Op Skype Zetten
Een Wachtwoord Op Skype Zetten

Video: Een Wachtwoord Op Skype Zetten

Video: Een Wachtwoord Op Skype Zetten
Video: How To Change Password In Skype 2024, Mei
Anonim

Skype is een programma waarmee gebruikers in realtime berichten kunnen uitwisselen, informatie kunnen verzenden, praten en spelen, zelfs vanuit verschillende continenten.

Een wachtwoord op Skype zetten
Een wachtwoord op Skype zetten

instructies:

Stap 1

Skype-gebruikers zijn altijd blij om te communiceren, dus velen van hen hebben het programma standaard geconfigureerd om automatisch te laden wanneer ze hun computer aanzetten of online gaan. Er waren echter vaak gevallen waarin een vriendelijke uitnodiging voor een gesprek midden op de werkdag klonk, of persoonlijke berichten kwamen wanneer de rest van het gezin de computer gebruikte. Om dergelijke gênante situaties te voorkomen en te leren hoe u alleen vrije tijd aan communicatie kunt besteden, stelt u de wachtwoordverzoekfunctie in telkens wanneer u Skype inschakelt.

Stap 2

Activeer het Skype-programma door te dubbelklikken op de snelkoppeling. Het hoofdvenster van uw account wordt voor u geopend. Klik op de Skype-knop op de bovenste werkbalk. In het contextmenu dat wordt geopend, selecteert u "Afsluiten": het systeem zal uw account sluiten, maar het programma niet.

Stap 3

Dubbelklik op de snelkoppeling "Skype" of open het programma vanuit het menu "Start". Er wordt een gegevensinvoervenster voor u geopend, zonder welke het werken met uw account niet mogelijk is. De kolom Skype-naam bevat de naam van de gebruiker die het programma het laatst heeft geactiveerd. Door op de pijl naast de naam te klikken, selecteert u uw bijnaam.

Stap 4

Vul het veld Wachtwoord in door het wachtwoord in te voeren dat is ingesteld tijdens de registratie in het systeem.

Stap 5

Vink voordat u zich aanmeldt het vakje aan naast Mij aanmelden wanneer Skype start. Nu wordt het programma alleen ingeschakeld nadat u uw gebruikersnaam en wachtwoord in het autorisatieveld hebt ingevoerd.

Stap 6

Vergeet niet uit te loggen bij Skype telkens wanneer u klaar bent met communiceren, anders zal de volgende aanmelding bij het programma met uw inloggegevens automatisch gebeuren.

Stap 7

Als u niet wilt dat Skype wordt ingeschakeld wanneer u met Windows gaat werken, opent u in de Beveiligingsinstellingen het tabblad Algemene instellingen. Zoek de kolom "Skype starten bij opstarten van Windows" en schakel het selectievakje naast deze functie uit. Klik op de knop Opslaan.

Aanbevolen: