Hoe Het Trainz-spel Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Trainz-spel Te Installeren
Hoe Het Trainz-spel Te Installeren

Video: Hoe Het Trainz-spel Te Installeren

Video: Hoe Het Trainz-spel Te Installeren
Video: Cara Install Game Trainz Simulator 2009 World Builder Edition 2024, Mei
Anonim

Trainz is een simulatiespel. Het stelt de speler in staat deel te nemen aan het spoorvervoer, een vloot locomotieven te bezitten en de stroom van passagiers en vracht te regelen. Hoe het correct te installeren?

Hoe het Trainz-spel te installeren
Hoe het Trainz-spel te installeren

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - schijfemulatieprogramma.

instructies:

Stap 1

Controleer of je computer voldoet aan de minimale vereisten voor het installeren van het Trainz-spel: hiervoor heb je Windows 2000 of hoger nodig, met Service Pack 3, Pentium D 3 processor, 4 GHz of hoger, GeForce nVidia 7200 128 MB videokaart, minimaal 30 gigabyte vrije ruimte op een van de harde schijven.

Stap 2

Download het installatiebestand van het spel via de link https://freegames.at.ua/go?https://letitbit.net/download/0181.0d037e77ff80 … om Trainz op je computer te installeren. Selecteer "Download op lage snelheid", wacht tot er een directe link naar het bestand verschijnt. Klik vervolgens op de link en selecteer de locatie om het bestand op te slaan. Wacht tot het downloaden is voltooid

Stap 3

Pak het archief uit in een willekeurige map om Trainz op uw computer te installeren. Voer bij het uitpakken van het archief het wachtwoord voor het archief freegames.at.ua in. Voer vervolgens het programma uit voor het emuleren van schijven (Deamon Tools, Alcohol 120%), selecteer het item "Mount disk" in het geopende venster, selecteer de map waarin u het gedownloade bestand hebt opgeslagen, selecteer de game-afbeelding, selecteer deze en klik op de "OK"-knop.

Stap 4

Start de schijf vanuit het venster "Deze computer" en selecteer de opdracht "Installeren", volg de instructies van het installatieprogramma, wanneer u om de registratiecode wordt gevraagd, gebruik het bestand "Keygen", dat zich op de gekoppelde schijf bevindt. Tijdens de installatie zal het programma om de volgende schijf vragen, deze aankoppelen met behulp van de CD_2-afbeelding en het pad naar de aangekoppelde schijf specificeren. Ga vervolgens na de installatie naar de map Patch en voer het uitvoerbare bestand uit.

Stap 5

Ga vervolgens naar de Crack-map, kopieer de bestanden van daar naar de gamemap. Als tijdens het kopiëren een waarschuwing verschijnt dat er al bestanden met dezelfde naam in de map staan, kopieer dan met vervanging. De installatie van Trainz is nu voltooid.

Aanbevolen: