Een Video Uploaden Naar Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Video Uploaden Naar Een Computer
Een Video Uploaden Naar Een Computer

Video: Een Video Uploaden Naar Een Computer

Video: Een Video Uploaden Naar Een Computer
Video: How to Upload a Video to YouTube from Your PC – from Start to Finish 2020 [Beginners Tutorial] 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons worden steeds vaker niet alleen gebruikt om te bellen. Met de camera van een moderne telefoon schiet je video's van redelijk goede kwaliteit. Om video die is vastgelegd op een mobiel apparaat op te slaan en te verwerken, moet u videobestanden naar uw computer uploaden.

Een video uploaden naar een computer
Een video uploaden naar een computer

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - telefoon geheugenkaart;
  • - kaartlezer;
  • - speciale programma's die op de computer zijn geïnstalleerd.

instructies:

Stap 1

Sluit uw telefoon met een USB-kabel aan op uw computer. Steek de mini-jack in de telefoonpoort, steek de normale jack in de overeenkomstige poort van de pc Wacht tot er een venster op het scherm verschijnt met een keuze aan acties die met de telefoon kunnen worden uitgevoerd. Selecteer, afhankelijk van de locatie van de video, het geheugenvenster van de telefoon zelf of de geheugenkaart (Telefoonkaart of Geheugenkaart).

Stap 2

Selecteer "Openen om bestanden te bekijken". Dubbelklik in de map die wordt geopend op de map Video om deze te openen. Selecteer vervolgens de gewenste video door erop te klikken en vervolgens de map waarin deze zich bevindt.

Stap 3

Open het en plaats dit venster naast de videomap van de telefoon. Sleep de geselecteerde video van je telefoon naar een map op je computer. Er verschijnt een dialoogvenster op het scherm dat aangeeft hoeveel tijd er nog over is voordat het pompen is voltooid.

Stap 4

Als u niet wilt slepen en neerzetten, kopieert u de video van uw telefoon. Klik er met de rechtermuisknop op / touchpad en selecteer de actie "Kopiëren". Sluit de videomap zoals deze op het klembord is opgeslagen.

Stap 5

Open de map op uw pc waar u de video wilt opslaan. Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte en selecteer 'Plakken'. Er verschijnt een statusbalk op het scherm die laat zien hoe de video naar uw computer wordt gedownload.

Stap 6

Als u een Apple-product bezit, download dan de IMTOO iPad Mate-app. Uitvoeren, activeren met keygen. Verbind je iPhone met je computer met een USB-kabel. Sluit iTunes of schakel iTunes tijdelijk uit in Taakbeheer. Voer het programma uit.

Stap 7

Als u wordt gevraagd om het programma te activeren. Voer in het veld Naam Mulder in; voer in het veld Licentiecode de code 03F488371B40564835D-B592-F1F7-6ADC-0F1 in. Klik OK". Selecteer in het programma het gedeelte "Video" en klik met de rechtermuisknop op de gewenste video. Selecteer de actie Kopiëren naar computer. Wacht tot het einde van het downloaden van de video naar de computer.

Stap 8

Om video vanaf een flashkaart over te zetten, steekt u de USB-flashdriveconnector in een poort op uw computer. Selecteer de map en video, klik met de rechtermuisknop op de video en selecteer Kopiëren. Plak in de gewenste map op uw computer door met de rechtermuisknop op een lege ruimte te klikken en Plakken te kiezen.

Aanbevolen: